Μεσολόγγι: Θρίλερ με την 44χρονη! Ποιος έκλεψε το κινητό της; Γιατί και με ποιον θα πήγαινε στη Γαλλία τον επόμενο μήνα!

Μεσολόγγι: Θρίλερ με την 44χρονη! Ποιος έκλεψε το κινητό της; Γιατί και με ποιον θα πήγαινε στη Γαλλία τον επόμενο μήνα!

«Μυστήριο» παραμένει ο θάνατος της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών η οποία εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας.

Ωστόσο, η οικογένειά της παραμένει πεπεισμένη ότι η 44χρονη έχει δολοφονηθεί και δεν έχει αυτοκτονήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Επισημαίνεται πως σήμερα, ο αδερφός της Γιώργος Λαγούδης και ο γιος της, Γιάννης Λαγούδης, βρέθηκαν στην ασφάλεια του Αγρινίου προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία για όλα όσα εκείνος υποστηρίζει.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκείνο που προβληματίζει τόσο την οικογένεια όσο και τις αρχές είναι ότι έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί το κινητό της γεγονός που προβληματίζει περαιτέρω.

Δείτε ακόμη: Τροχαίο Κρητη: Ο επίλογος του φρικτού ατυχήματος! Μαζί θα κηδευτεί μάνα και κόρη!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εκπομπής, υπάρχει υλικό από κάμερα που έχει καταγραφεί σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο που βρέθηκε η σορός της ενώ ο καταστηματάρχης ισχυρίζεται πως το υλικό είναι πολύ «καθαρό».

Ακόμη, υπάρχει υλικό από τα διόδια στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που δείχνει συγκεκριμένο άνθρωπος που έχει καταγραφεί την ώρα εκείνη να περνά, ωστόσο λόγω της έρευνας που είναι σε εξέλιξη δεν δύναται να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες προς το παρόν.

«Πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια. Και ο ανιψιός μου είναι αυτής της άποψης», σημείωσε παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, ο αδελφός της 44χρονης Ειρήνης.

Παράλληλα ο ίδιος διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν την 44χρονη να έχει στείλει τους κωδικούς από τις τράπεζες λίγο πριν το τέλος:

«Δεν ισχύει ότι μας έστειλε κωδικούς λογαριασμών και σε εμένα δεν μου έστειλε μήνυμα που να λέει να προσέχεις τα παιδιά».

Είχε κλείσει εισιτήρια για Γαλλία

Για την Γαλλία είχε κλείσει εισητήρια η 44χρονη προκειμένου να την επισκεφθεί μαζί με την κόρη της. «Είχε κάνει συγκεκριμένες κινήσεις. Πρέπει να είχε κλείσει και εισιτήριο για τη Γαλλία προκειμένου να πάει στο τέλος του μήνα με την κόρη της για να κοιτάξουν Πανεπιστήμια, που σημαίνει ότι η διαδικασία έτρεχε γιατί κοίταγαν διάφορα πακέτα. Δε μπορεί δυο μέρες πριν να διασκέδαζε και δυο μέρες μετά ξαφνικά να τρελαίνεται. Αυτό που είδα εγώ στο σημείο του εγκλήματος, δεν ήταν η αδελφή μου! Είδα ένα σώμα κανονικό –όσο μπόρεσα γιατί ήταν νύχτα- και ένα τελείως παραμορφωμένο κεφάλι, και λίγα εγκαύματα στα χέρια μικρά. Στα δάχτυλα. Αυτό το πράγμα δεν υπάρχει περίπτωση μια στο εκατομμύριο να το έκανε η αδελφή μου. Ήταν ένας στρατηγός!», σημείωσε ο αδελφός της χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη: Αλεξανδρούπολη: Έτσι βίασαν την 16χρονη! Ο ένας βιαστής ήταν ο ξάδερφος της! Σοκάρουν τα νέα στοιχεία!

Η σχέση της με παντρεμένο γιατρό

Σύμφωνα με την Espresso, η άτυχη μητέρα είχε συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο γιατρό, ωστόσο εκείνος της είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα χώριζε από τη σύζυγό του.

Έτσι, τον Σεπτέμβριο χώρισαν και εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, έκανε σχέση με έναν άνδρα από το Αγρίνιο. Όμως, φαίνεται πως δεν ξεπέρασε ποτέ τον γιατρό, στον οποίο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της έστειλε ένα γραπτό μήνυμα.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ο γιατρός φέρεται να παραδέχθηκε ότι συναντιόταν συχνά με την 44χρονη. Όμως εκείνη ήθελε κάτι περισσότερο. Εφτασε στο σημείο μάλιστα, την παραμονή των Φώτων, να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του γιατρού και αφού της αποκάλυψε τα πάντα, της ζήτησε να του δώσει διαζύγιο ώστε να τον παντρευτεί εκείνη.

Ο γιατρός τότε πήρε τη γυναίκα του και έφυγε για τον Πύργο από όπου κατάγεται εκείνη, αλλά λίγες ώρες μετά επέστρεψε μόνος του στο Μεσολόγγι για να συναντηθεί με την Ειρήνη, από την οποία της ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την συνάντηση η 44χρονη εξαφανίστηκε.