Λουτρό αίματος σε σχολείο: Δύο μαθητές μαχαίρωσαν 15 άτομα! (videos)

Λουτρό αίματος σε σχολείο: Δύο μαθητές μαχαίρωσαν 15 άτομα! (videos)

Τουλάχιστον 14 μαθητές και μια δασκάλα τραυματίστηκαν σε σχολείο της δυτικής Ρωσίας όταν ένας καυγάς με μαχαίρια μεταξύ δύο εφήβων εξελίχθηκε σε λουτρό αίματος.

Ο μαθητής που ξεκίνησε τον καυγά φέρεται να εμπνεύστηκε τις στυγερές του πράξεις από το μακελειό στο λύκειο του Κόλουμπαϊν στις ΗΠΑ πριν από 19 χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο, όπου επέστρεψαν οι μαθητές μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων (στη Ρωσία εορτάζονται με το παλαιό ημερολόγιο).

«Δύο έφηβοι ηλικίας 17 και 16 ετών που σχετίζονται με το σχολείο ξεκίνησαν τον καυγά», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Τα άτομα που τραυμάτισαν άλλους και τους εαυτούς τους είναι αγόρια και βρίσκονται στο νοσοκομείο. Ερευνάται κατά πόσον έδρασαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή κάτι άλλου», πρόσθεσε.

Οι πρώτες πληροφορίες στα ρωσικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για επίθεση μασκοφόρων σε σχολείο με τρομοκρατημένα παιδιά να καταφεύγουν σε παρακείμενο εμπορικό κέντρο για να γλιτώσουν.

Δείτε ακόμη: Ανατριχίλα στον Βόλο: Ο βιασμός της μάνας ήταν μόνο η αρχή! Σοκάρει η "ταυτότητα" του δράστη!

Δύο μαθητές και η ηρωίδα δασκάλα Natalia Shagulia, που έδωσε μάχη με τους δράστες για να προστατέψει τα παιδιά, δίνουν μάχη για τη ζωή.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν σοκαριστικές φωτογραφίες με κηλίδες αίματος στο δάπεδο χώρων του σχολείου.

Το δίκτυο Mash ανέφερε ότι ένας 16χρονος ονόματι Lev Bidjakov και ο φίλος του Aleksandr Buslidze αποφάσισαν να επιτεθούν στους μαθητές επειδή δέχθηκαν προσβολές μέσω των social media.

Ο Lev Bidjakov ποζάρει με όπλο σε φωτογραφία που ανήρτησε στο λογαριασμό του στα social media (Φωτογραφία: VK; EAST2WEST NEWS)

Δείτε ακόμη: Βίντεο-ΣΟΚ! Σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών-Καβάλας – Μηχανή προσγειώθηκε σε ΙΧ! Δύο σοβαρά τραυματίες!

Ο Bidjakov, ο οποίος είχε μείνει πολλές φορές στην ίδια τάξη στο σχολείο, λέγεται ότι είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υλικό για το μακελειό του Απριλίου του 1999 στο λύκειο Κόλουμπαϊν του Λίτλτον του Κολοράντο, ενώ έχει εγγραφεί σε σάιτ για μακελειά και μαζικούς πυροβολισμούς. Μαζί με το φίλο του κατέστρωσαν τα φονικά τους σχέδια, αλλά κατέληξαν να μαλώσουν στη διάρκεια της αιματηρής επίθεσης, μετά την οποία προσπάθησαν να αυτοκτονήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και τους έπιασαν οι αστυνομικοί.

Oι συμμαθητές του Bidjakov δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη: «Πέρυσι τέλειωσε την ένατη τάξη, όπου είχε μείνει στάσιμος για δύο χρόνια. Δεν τα πήγαινε καλά με τα μαθήματα. Δεν ήταν επιθετικός, μάλλον ήσυχος, δεν έδινε εντύπωση ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγιναν όλα αυτά. Είναι από καλή οικογένεια...»

Πηγή: iefimerida.gr

TAGS