Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Η φωτιά μπήκε για να αποκρύψει στοιχεία»: Αποκάλυψη βόμβα για την τραγωδία στο Μεσολόγγι!

«Η φωτιά μπήκε για να αποκρύψει στοιχεία»: Αποκάλυψη βόμβα για την τραγωδία στο Μεσολόγγι!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15.01.2018 16:49

Πολλά ερωτήματα ταλανίζουν την οικογένεια της 44χρονης Ειρήνης, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο Αγρίνιο. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών «μιλούν» για αυτοχειρία, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι αποκλείουν το σενάριο αυτό και ζητούν να εξεταστεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

Ο διευθυντής της αιματολογικής υπηρεσίας του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» και ξάδελφος της 44χρονης Ειρήνης, Παναγιώτης Ζήκος, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», επαναλαμβάνοντας ότι η μητέρα των τριών παιδιών δεν είχε κανέναν λόγο να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Υπόθεση Γιακουμάκη: Βγήκε η απόφαση για τον διευθυντή της σχολής! Σε πόσους μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Τον χώρισε η αρραβωνιαστικιά του για να τα "φτιάξει" με άλλη γυναίκα! Αυτό που έκανε ο απατημένος σύντροφος δεν το χωράει ανθρώπινος νους!

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Ραυτογιάννης, σύμβουλος εγκληματικών διερευνήσεων, παρουσιάζει μια νέα παράμετρο στην υπόθεση.

«Σε περίπτωση που πάμε στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, η φωτιά μπήκε για έναν και μόνο λόγο, για να αποκρύψει στοιχεία. Όμως αυτά δεν απεκρύβησαν, γιατί δεν υπολόγισε εκείνος που την έβαλε ότι η φωτιά θα έσβηνε λόγω της απουσίας οξυγόνου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «στο μπιτόνι θα υπάρχουν αποτυπώματα, κάτι που πιθανόν ήδη να εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.».

Παράλληλα, η οικογένεια της Ειρήνης κάνει έκκληση, αν υπάρχουν μάρτυρες, να εμφανιστούν.

Share