Συγκλονιστικές εξελίξεις! Άνοιξε το κινητό της 44χρονης, μίλησε ο πρώην σύντροφος της! Νέες μαρτυρίες...

Συγκλονιστικές εξελίξεις! Άνοιξε το κινητό της 44χρονης, μίλησε ο πρώην σύντροφος της! Νέες μαρτυρίες...

Εχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας.

Πρώτα απ' όλα όπως σας είπαμε στο Youweekly.gr για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του και μιλάει ο γιατρός, πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη (Αποκάλυψη! Μεσολόγγι: Δείτε για πρώτη φορά τον γιατρό εραστή της 44χρονης!). Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της, οι αστυνομικοί όμως πριν βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για τα πάντα θα έπρεπε να έχουν και τα στοιχεία του κινητού! Διαβάστε παρακάτω...

Σήμερα σας αποκαλύπτει το Youweekly.gr ότι η ασφαλεια που ασχολείται με την υπόθεση ξεκλείδωσε το κινητό της άτυχης 44χρονης μητέρας και έχουν στην κατοχή τους κλήσεις και μηνύματα που έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη, μία μέρα πριν βρει τραγικό θάνατο.

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο με το λάπτοπ που πήγε για επισκευή η 44χρονη! Δεν ανήκει στο θύμα αλλά ...

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχουν βρεθεί πολλά και σημαντικά μηνύματα εκτός από την τελευταία ημέρα, τις τελευταίες 15 ημέρες που η Ειρήνη Λαγούδη φαίνεται να είχε διαπληκτιστεί με πολύ κοντινό της άνθρωπο.

"Είδα την Ειρήνη να τσακώνεται με 2 άντρες..."

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και μία νέα μαρτυρία που λέει ότι είδε την Ειρήνη με δύο άντρες μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ο μάρτυρας κλειδί υποστηρίζει ότι η ειρήνη Λαγούδη ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της παραλίας του Λούρου. Ο Λούρος είναι μία περιοχή στα 16 χιλιόμετρα από το χωριό της 44χρονης. Ο μάρτυρας που εργάζεται στην παραλία του Λούρου είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης να είναι σε αυτή την περιοχή και μέσα εκεί ήταν η Ειρήνη μαζί με 2 άντρες. Σύμφωνα με την μαρτυρία ένας από τους άντρες κάλεσε την Ειρήνη να ξαναμπεί στο αυτοκίνητο: "Μπες μέσα μωρή κ%@α...". Η αξιοπιστία του μάρτυρα ερευνάται από την αστυνομία και δεν είναι σίγουροι ότι 100% η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη. (Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νέα κατάθεση "φωτιά"! Οι δύο άνδρες που είδαν την 44χρονη πριν πεθάνει!)