Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον θάνατο της 44χρονης! Ποια είναι τα δύο πρόσωπά που βρίσκονται στο επίκεντρο;

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Στον εισαγγελέα η δικογραφία για τον θάνατο της 44χρονης! Ποια είναι τα δύο πρόσωπά που βρίσκονται στο επίκεντρο;
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 17.01.2018 14:44

Νέες διαστάσεις παίρνει η μυστηριώδης υπόθεση του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φάκελος της δικογραφίας του θανάτου της άτυχης γυναίκα μεταφέρθηκε πλέον στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα ξεκινήσει τις έρευνες για να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της. Διαβάστε παρακάτω...

Νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, απομακρύνουν όλο και περισσότερο από το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, σύμφωνα με την οικογένεια της Ειρήνης, η οποία εκφράζει συνεχώς τη βεβαιότητά της ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο με το λάπτοπ που πήγε για επισκευή η 44χρονη! Δεν ανήκει στο θύμα αλλά ...

Ο δικηγόρος της οικογένειας στο Αγρίνιο, Κ. Ζώης είπε στην εκπομπή ότι τις επόμενες μέρες οι πελάτες τους θα προβούν σε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, προκειμένου να καταστούν διάδικοι και να αποκτήσουν πρόσβαση στο υλικό της δικογραφίας.

«Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που υπάρχουν και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί γεννώνται πάρα πολλά ερωτήματα, η απάντηση των οποίων καταλήγει στο ότι η υπόθεση αυτή απέχει παρασάγγας από το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας και αποτελεί μια δολοφονία», είπε ο κ. Ζώης.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Νέα κατάθεση "φωτιά"! Οι δύο άνδρες που είδαν την 44χρονη πριν πεθάνει!

Άλλωστε αυτόπτης μάρτυρας φέρεται να έχει καταθέσει ότι την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας την είχε δει στην παραλία του Λούρου μαζί με δύο άνδρες, ο ένας από τους οποίους μάλιστα της μίλησε κάποια στιγμή πολύ άσχημα και σχεδόν τη διέταξε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.

Λίγες ώρες μετά η Ειρήνη εξαφανίζεται και το πτώμα της εντοπίζεται σε άλλο σημείο, στη λίμνη Τριχωνίδας, μέσα στο αυτοκίνητό της.

Loading ad

Share