Τραγωδία στην Λιβαδειά: Το μαιευτήριο ζήτησε από τον Γ. Παπασπύρου που έχασε τη γυναίκα του να πληρώσει τα νοσήλια!

Τραγωδία στην Λιβαδειά: Το μαιευτήριο ζήτησε από τον Γ. Παπασπύρου που έχασε τη γυναίκα του να πληρώσει τα νοσήλια!

Να σταθεί ξανά στα πόδια προσπαθεί ο Γιώργος Παπασπύρου μετά τον χαμό της συζύγου του στη γέννα.

Ο δικηγόρος και στέλεχος της Ν.Δ, χθες είχε τα εννιάμερα της 34χρονης Σοφίας που «έφυγε» σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας στις 10 Ιανουαρίου από ακατάσχετη αιμορραγία, και σήμερα πήρε για πρώτη φορά στο σπίτι τον γιο του, ένα υγιέστατο αγοράκι που όταν ήρθε στον κόσμο ζύγιζε 4 κιλά. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Tatiana Live» και επιβεβαίωσε η δικηγόρος της οικογένειας της 34χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου, το ιδιωτικό μαιευτήριο στο οποίο μπήκε για να γεννήσει η Σοφία, ζήτησε από τον πατέρα να πληρώσει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (το οποίο δεν έγινε γνωστό στην εκπομπή):

Δείτε ακόμη: Ανθή Λινάρδου: Το σατανικό σχέδιο του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή! Γιατί κατηγορείται;

«Ο ίδιος ο πατέρας και εμείς με εξώδικη δήλωση, είχαμε ζητήσει τι οικονομικές υποχρεώσεις υπάρχουν και αν υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις τόσο για το ανήλικο τέκνο όσο και για τη μανούλα του. Ο κύριος Παπασπύρου κατέβαλε χρήματα τόσο για το ανήλικο τέκνο του όσο και για την Σοφία που απεβίωσε (…)Ο πατέρας ήταν ασφαλισμένος και πλήρωσε κανονικά τη συμμετοχή του στο μαιευτήριο και για το παιδί και για τη σύζυγό του. Ανταποκριθήκαμε αμέσως στην καταβολή του ποσού και δεν έχουμε αντίρρηση γιατί ο πατέρας είναι αξιοπρεπέστατος και σε καμία περίπτωση δεν θα έφερε ουδέποτε αντιρρήσεις στην καταβολή των χρημάτων. Αυτό για εμάς είναι το τελευταίο μπροστά στη βλάβη και στον πόνο. Η απώλεια και η οδύνη είναι τόσο μεγάλη, που ό,τι και να καταβάλαμε είναι το ελάχιστο. Το τελευταίο» δήλωσε η κυρία Παναγοπούλου.

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ

«Η θλίψη και η οδύνη που συνοδεύει το χαμό της αγαπημένης μου συζύγου, Σοφίας, από εκείνο το τραγικό απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε μπορεί να χωρέσει σε λίγες γραμμές. Ο πόνος της απώλειάς της είναι θα είναι εφ΄όρου ζωής για εμένα μέγιστος. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς, γνωστούς και αγνώστους που με τόση διακριτικότητα, αμέριστη συμπαράσταση και αγάπη σταθήκατε δίπλα σε εμένα και στον ανήλικο υιό μου στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ως πατέρας πρωτίστως και ως δικηγόρος, δεσμεύομαι να αγωνιστώ υπηρετώντας τον θεσμό της δικαιοσύνης ώστε καμία μανούλα να μη χαθεί ξανά αναίτια».

Πηγή: star.gr