Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης! Χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά της λίγο πριν πεθάνει! (photos)

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Τα τελευταία Χριστούγεννα της 44χρονης! Χαρούμενες στιγμές με τα παιδιά της λίγο πριν πεθάνει! (photos)

Οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καθώς ο εισαγγελέας τους τον επέστρεψε ζητώντας πρόσθετες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων.

Το Star παρουσιάζει απόψε αποκλειστικά φωτογραφικά ντοκουμέντα απο τα τελευταία Χριστούγεννα της Ειρήνης. Διαβάστε παρακάτω...

Είναι δυο από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ειρήνης Λαγούδη . Στην πρώτη ποζάρει μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 26 Δεκέμβριου σε γλέντι το οποίο ήταν καλεσμένη.

Δείτε ακόμη: Θρίλερ για την 44χρονη: Βρέθηκαν τα 2 πρόσωπα που την εκβίαζαν! Στοιχεία φωτιά ανατρέπουν την υπόθεση!

Στη δεύτερη μαζί με το γιο της δείχνουν στο φωτογραφικό φακό το χριστουγεννιάτικο κέικ. Και οι δυο είναι χαμογελαστοί, χαρούμενοι.

Τίποτα δεν προμήνυε τον εφιάλτη που ακολούθησε όταν στις 6 Ιανουαρίου έφυγε από τη ζωή. Οι φετινές γιορτές έμελλε να ειναι και οι τελευταίες για την Ειρήνη.

Την ίδια στιγμή, οι τελευταίες φωτογραφίες της γεννούν απορίες:

Ειναι αυτή εικόνα γυναίκας η οποία πιεζόταν και σκέφτοταν να βάλει τέλος στη ζωή της;

Πως είναι δυνατόν μια μητέρα να αγκαλιάζει τα παιδιά της, να χαμογελά, να δείχνει ευτυχισμένη και παράλληλα να σκέφτεται να αυτοκτονήσει;

«Η Ειρήνη δεν μας είπε ποτέ ότι είχε προβλήματα»

«Ποτέ δεν μας είχε πει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα. Το παιδί αυτό ήταν η χαρά της ζωής. Ετοίμαζε ταξίδι με την κόρη της στη Γαλλία. Για εμάς ήταν η γερακίνας μας» δήλωσε η θεία της, Παρασκευή Λαγούδη.

Ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε τη δικογραφία στην αστυνομία και ζητά η υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου , μετά και τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης.

Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί θα ξανακαλέσουν για καταθέσεις τα κοντινά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας.