Ανατριχιαστικό! Τι σχέση έχει η αυτοκτονία του 21χρονου φοιτητή στα Ιωάννινα με αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Ανατριχιαστικό! Τι σχέση έχει η αυτοκτονία του 21χρονου φοιτητή στα Ιωάννινα με αυτή του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Τρία χρόνια μετά το θρίλερ με τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη στα Ιωάννινα κι ενώ οι συνθήκες θανάτου του εξακολουθούν να παραμένουν σκοτεινές, ένα νέο περιστατικό συγκλονίζει την Ήπειρο, με τον περίεργο θάνατο ακόμη ενός νεαρού, που και αυτός σπούδαζε εκεί!

Πολλά είναι τα ερωτήματα αλλά και τα ερωτηματικά λοιπόν που προκύπτουν στην υπόθεση του φοιτητή ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στα Ιωάννινα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο άτυχος 21χρονος, εντοπίστηκε απαγχονισμένος στην κουζίνα του σπιτιού από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και αστυνομικούς τους οποίους είχαν ειδοποιήσει οι γονείς του, καθώς του τηλεφωνούσαν επί δέκα ημέρες και ήταν αδύνατο να τον εντοπίσουν.

Δείτε ακόμη: Στον βυθό της λίμνης Τριχωνίδας όλη η αλήθεια για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Τι κρύβεται εκεί μέσα; (video)

Ο Θανάσης ήταν από την Κατερίνη και παρακολουθούσε το δεύτερο έτος του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Σύμφωνα με τους δικούς του, που σοκαρισμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, επρόκειτο για ένα ευγενικό παιδί που έως τότε δεν τους είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα "Espresso", ο καθηγητής Ιατροδικαστικής Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης που εξέτασε τη σορό του άτυχου νέου, απέφυγε να μιλήσει για τις ενδείξεις που βρήκε και ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσει για αυτοχειρία ή εγκληματική ενέργεια καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Δείτε ακόμη: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα: Στόχος να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο κόσμου

Αν και στο σπίτι δεν βρέθηκε το παραμικρό ίχνος παραβίασης, το γεγονός ότι ο 21χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα, στρέφει τις έρευνες προς πάσα κατεύθυνση.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά, προσθέτει η Espresso. Δεχόταν ίσως ψυχολογική πίεση από κάποιο γεγονός ή από συμφοιτητές του; Είχε διαφορές με άτομα που μπορεί να ήθελαν το κακό του; Ή μήπως κάποιο άγνωστο στους δικούς του ανθρώπους, περιστατικό τον ώθησε να αυτοκτονήσει;

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν καταθέσεις, τόσο από το οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον του φοιτητή και τους καθηγητές του, σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη!

Ερωτήματα που θυμίζουν την υπόθεση που συγκλόνισε πριν από τρία χρόνια το πανελλήνιο, αυτή του θανάτου του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη.