Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εικόνές από τον βυθό της λίμνης που πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη! Βρέθηκε το κινητό; (video)

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Εικόνές από τον βυθό της λίμνης που πέθανε η Ειρήνη Λαγούδη! Βρέθηκε το κινητό; (video)

Εικόνες από το βυθό της λίμνης στην Τριχωνίδα, στη θέση «Άμμος» όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Ο δύτης που κατέβηκε να βρει το χαμένο κινητό πήρε μαζί του κάμερα για να μπορέσει να έχει αποδείξεις από αυτό που αντίκρισε!

Όπως θα δείτε και στο video από την έρευνα της εκπομπής, επαγγελματίας δύτης, σάρωσε τον βυθό της λίμνης (το βάθος της οποίας είναι 58 μέτρα) ώστε να διαπιστώσει τη μορφολογία του εδάφους. Διαβάστε παρακάτω...

Αυτό που ερευνάται, είναι τι απέγινε το κινητό της 44χρονης καθώς 25 ημέρες από τότε που βρέθηκε νεκρή, η συσκευή δεν έχει εντοπιστεί. Αν, δηλαδή, σε περίπτωση που είχε το κινητό μαζί της την μοιραία ημέρα, το πέταξε μόνη της στη λίμνη ή της το πέταξε κάποιος άλλος θέλοντας να «εξαφανίσει» τη συσκευή.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Ξεσπά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη: Τα ψυχοφάρμακα στο όνομα της 44χρονης και οι απειλές!

Όπως εξήγησε στην εκπομπή ο Γιάννης Λιαρδάκης (επαγγελματίας δύτης), σε μια λίμνη δεν υπάρχουν δυνατά ρεύματα ώστε το αυτοκίνητό της να έχει παρασυρθεί. Το μόνο πρόβλημα στις στατικές λίμνες, είναι το οίζημα που επικάθεται από βροχή, ή από χώμα που προέρχεται ακόμα και από ελαφρύ κυματισμό. Μάλιστα πρόσθεσε πως «οι λίμνες δεν είναι ιδανικές για κατάδυση καθώς παρουσιάζουν πολύ χαμηλή ορατότητα και επειδή είναι πάρα πολύ στατικές μπορεί ο δύτης να αναμοχλεύσει το οίζημα με το παραμικρό και μετά αργεί πολύ να καταπέσει».

Όπως διαβάζετε συνεχώς και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Youweekly.gr η αστυνομία είναι στην τελική ευθεία για να δοθεί φως στην υπόθεση και να μπορέσει η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης να μάθει την αλήθεια.

«Από τη στιγμή που ο δύτης θα μπει στο νερό, στα πρώτα 10 μέτρα μήκος δηλαδή, το βάθος είναι μέχρι 2 μέτρα. Η πρώτη ζώνη που έψαξα ήταν σχετικά ευκολότερη. Είχε καλύτερη ορατότητα, είχε υλικά όπως πέτρα και χώμα και δεν θόλωνε πάρα πολύ εύκολα.Αν κάποιος ήθελε να πετάξει το κινητό, θα ήταν παράδοξο να το πετάξει τόσο κοντά στην ακτή» τόνισε ο Γιάννης Λιαρδάκης. «Μετά τα 10 μέτρα ξεκινά μια μικρή απόχη, δηλαδή κατηφόρα, όπου το νερό πάει κατευθείαν στα 3,50-4 μέτρα βάθος και μετά πολύ πολύ σταδικακά βαθαίνει περαιτέρω. Από αυτό το σημείο και μετά υπάρχει πολύ έντονη βλάστηση με φύκι που φτάνει έως και τα 60 εκατοστά. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στη μορφολογία της περιοχής, καθιστώντας αρκετά δύσκολο να βρεθεί ένα κινητό. Χρειάζεται έρευνα που απαιτεί προσπάθεια σπιθαμή προς σπιθαμή».

Μπορεί ο βυθός να "δυσκολεύει" την υπόθεση μιας και είναι πολύ δύσκολο μετά από τόσες μέρες να μπορέσουν να βρουν άμεσα την συσκευή της άτυχης Ειρήνης ωστόσο, την ίδια ώρα στην δημοσιότητα βγαίνουν τα πρώτα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη οι οποίες αναφέρουν πως την ώρα που έπαιρνε φωτιά το αυτοκίνητο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα ένα στοιχείο ενισχύει τις πιθανότητες για δολοφονία, από αυτό που βρέθηκε στο κορμί της. Δείτε τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις εδώ.

Δέιτε το βίντεο: