"Βόμβα" για την υπόθεση της 44χρονης: "Κάποιος από το περίγυρό της έχει το κινητό!" Νέα σοκαριστική αποκάλυψη

Το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης Λαγούδη βρίσκεται στα χέρια κοντινού της ανθρώπου, δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειάς της, δίνοντας νέα τροπή στο θρίλερ της υπόθεσης.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα χέρια του το κινητό τηλέφωνο», δήλωσε ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο του Star. διαβάστε παρακάτω...

Ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την 44χρονη, είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής ενεργοποίησε και το Viber, είναι ο άνθρωπος - κλειδί που θα λύσει και το γρίφο του θανάτου της, υποστηρίζει η οικογένεια της 44χρονης γυναίκας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στον Άλιμο με άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του!

«Έπεσε θύμα»
«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της άτυχης 44χρονης.


Μηνύσεις ετοιμάζει η οικογένεια της Ειρήνης για τις αναρτήσεις στο Facebook
Εντύπωση προκαλεί εδώ και λίγες ώρες μια ανάρτηση στο Facebook στη σελίδα «Δικαίωση για την Ειρήνη Λαγούδη». Η ανάρτηση γράφει: «Ζήτημα ωρών η σύλληψη του δολοφόνου. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκονται οι Αρχές», κάτι όμως που διαψεύδεται από την Ασφάλεια Αγρινίου. Η ανάρτηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας που ετοιμάζουν μηνύσεις και για άλλα σχόλια που γίνονται στην ίδια σελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγριεύει ο καιρός! Συννεφιά σε όλη την χώρα και τοπικές βροχές!

«Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη, γιατί υπάρχουν και παράμετροι που έχουν κρατηθεί στην άκρη, δεν τις έχουμε αναφέρει καν», αποκαλύπτει ο δικηγόρος Βασίλης Ταουξής.

Στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν εμφανιστεί και καταθέτουν ήδη νέοι μάρτυρες.

Πηγή; protothema.gr