Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Απίστευτες αποκαλύψεις για την θάνατο της 44χρονης Ειρήνης! (video)

Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Απίστευτες αποκαλύψεις για την θάνατο της 44χρονης Ειρήνης! (video)

Ένας μήνας περίπου έχει περάσει από τον τραγικό θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη κι ακόμα η οικογένειά της αναζητά τις απαντήσεις στα ερωτήματα που τη βασανίζουν.

Αυτοκτονία ή δολοφονία; Αναρωτιούνται οι δικοί της άνθρωποι και δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να διαλευκανθεί η υπόθεση. Διαβάστε παρακάτω...

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η οικογένεια, Τ. Δέδες, αποκάλυψε ότι ο ίδιος όταν έκανε την αυτοψία στο αυτοκίνητο της 44χρονης μητέρας δεν βρήκε ούτε το μπιτόνι που φέρεται να περιείχε το καύσιμο με το οποίο μπήκε η φωτιά στο αυτοκίνητο, ούτε και το πώμα, που σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε στο πίσω δεξιά μέρος της εταζέρας.

Επικαλούμενος πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ο κ. Δέδες τόνισε ότι ο ίδιος δεν γνωρίζει αν βρέθηκε υπόλειμμα οποιουδήποτε καυσίμου στο μπιτόνι.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι η ποσότητα πετρελαίου, η οποιουδήποτε άλλου υλικού καυσίμου υπήρχε μέσα στο αυτοκίνητο δεν ήταν της τάξεως των 20 λίτρων, αλλά πάρα πολύ μικρότερη», είπε και πρόσθεσε:

Δείτε ακόμη: Σπαραγμός και οδύνη στο 40ημερο μνημόσυνο της Ειρήνης Λαγούδη: Η μεγάλη αποκάλυψη από τον αδελφό της!

«Επειδή το πετρέλαιο είναι ένα καύσιμο το οποίο αφενός μεν δεν έχει την ταχύτητα εξάτμισης που έχει η βενζίνη μπορούμε κάλλιστα να βρούμε πόσο καύσιμο εντέλει χρησιμοποιήθηκε για να μπει η φωτιά».

Σύμφωνα με τον κύριο Δέδε, ένα στοιχείο βασικό είναι ότι το πετρέλαιο κίνησης, το οποίο φέρεται να αγόρασε η Ειρήνη είναι ένα καύσιμο το οποίο δεν παίρνει φωτιά αμέσως. Για να πάρει φωτιά, πρέπει η θερμοκρασία του να ανέβει πάνω από τους 53 βαθμούς Κελσίου. Άρα για να πάρει φωτιά το πετρέλαιο πρέπει πρώτα να έχει μπει φωτιά σε κάποιο κάθισμα το οποίο ανεφλέγη ζέστανε το πετρέλαιο και ακολούθως να εκδηλωθεί η φωτιά.

Επίσης όπως τόνισε όταν σε έναν κλειστό χώρο αναφλέγεται καύσιμο πετρέλαιο, τότε επειδή έχουμε σταδιακή μείωση του οξυγόνου, έχουμε ατελή καύση κι έτσι παράγεται μονοξείδιο του άνθρακα που προκαλεί ασφυξία.

Ο ίδιος μάλιστα υπογράμμισε ότι η διαδρομή που ακολούθησε η 44χρονη γυναίκα πριν χαθεί από τη ζωή προκαλεί ακόμα περισσότερα ερωτήματα και περιπλέκει την υπόθεση.

Δείτε ακόμη: Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Αποκάλυψη - βόμβα από τον αδερφό της! Η νέα κίνηση ματ που ανατρέπει όσα ξέραμε!

«Τα ερωτήματα που ανακύπτουν και για μένα και για τον κ. Ταουξή, αλλά και για όλη την ομάδα η οποία ασχολείται με την υπόθεση είναι η διαδρομή η οποία ακολουθήθηκε και γιατί ακολουθήθηκε η συγκεκριμένη διαδρομή», είπε.

Ο ίδιος απέφυγε να κάνει εικασίες, επεσήμανε όμως ότι σίγουρα θα πάρει αρκετό καιρό μέχρι να απαντηθούν τα ερωτήματα αυτά. Δείτε το βίντεο του Star: