Υπόθεση μικρής Μελίνας: Οι δύο εκθέσεις θανάτου που εξόργισαν τον πατέρα της! Εκτός εαυτού...

Υπόθεση μικρής Μελίνας: Οι δύο εκθέσεις θανάτου που εξόργισαν τον πατέρα της! Εκτός εαυτού...

Αίσθηση συνεχίζουν να προκαλούν οι αντιφάσεις στις μαρτυρίες και οι αλλαγές στις δυο εκθέσεις του σώματος επιθεωρητών υγείας για την υπόθεση θανάτου της Μελίνας από την Κρήτη. Ο τραγικός πατέρας μίλησε στο STAR και την Κατερίνα Παπακωστοπούλου και καυτηρίασε πρόσωπα και πράγματα που πιστεύει πως ευθύνονται για τον χαμό του παιδιού του.

«Έχω πέσει από τα σύννεφα. Εννοείται έχω τρελαθεί! Βαριές κατηγορίες στο πρώτο, λίγο πιο light το δεύτερο και δε μπορώ να καταλάβω γιατί» περιγράφει ο Μάνος Παρασχάκης. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Τροχαίο Jumbo: Η διαθήκη μυστήριο του Γιώργου Βακάκη και οι απαιτήσεις του Πατμάνογλου! Η κατάθεση βόμβα του Mr Jumbo!

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας δηλώνει εξοργισμένος στο STAR, με όσα διαβάζει στις δύο εκθέσεις του σώματος επιθεωρητών υπηρεσιών υγείας. Του γεννώνται μια σειρά από ερωτήματα τόσο για τον προεγχειρητικό έλεγχο που δεν έγινε στο παιδί του, όπως λέει, όσο και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, όταν έκανε την αναισθησία στην κόρη του αλλά και στις προσπάθειες που ακολούθησαν για να σωθεί το παιδί.

«Από ότι φαίνεται και στο πόρισμα και από το τι καταμαρτυρώ εγώ από την εξέταση που μου κάνανε, δεν έγινε ούτε ακτινογραφία θώρακος, δεν το ακροάστηκε το παιδί η αναισθησιολόγος, την είδε με τα μάτια μόνο. Μου φαίνεται περίεργο ένα άτομο που είναι σε τόσο νευραλγικό σημείο, πώς συνέχισε να εργάζεται εκεί μέσα, όταν έχει παραδεχθεί το ίδιο, πως έχει κλέψει οποιούχες ουσίες» συνεχίζει ο πατέρας.

Δείτε ακόμη: Ροζ σκάνδαλο σε σχολείο της Ρόδου! Καθηγητής έκανε cyber s*x με 14χρονη μαθήτρια!

Στη σελίδα 43 του πορίσματος του 2018 φαίνεται από το έγγραφο του καθηγητή ψυχιατρικής και διευθυντή του ψυχιατρικού τομέα, πως η Νεκταρία Πολάκη παρακολουθείται σε εξωτερική βάση από ψυχίατρο και ψυχολόγο από τον Ιούνιο του 2015. Δε συμμετέχει σε πρόγραμμα απεξάρτησης όπως της είχαν συστήσει οι γιατροί, σύμφωνα με το πόρισμα του 2017, ενώ έχει πάρει μηνιαίες άδειες. Σήμερα εργάζεται στη ΜΕΘ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως στην έκθεση του 2017 γίνεται εκτενής αναφορά στον ισχυρισμό της Νεκταρίας Πολάκη πως ενώ ηγούνταν στην προσπάθεια ανάνηψης, χωρίς να ερωτηθεί η ίδια, εδόθησαν επιπλέον δόσεις αδρεναλίνης και ατροπίνης στο παιδί από τη νοσηλεύτρια, μετά από σύσταση της καρδιολόγου. Η νοσηλεύτρια αθωώθηκε στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό καθώς δεν προέκυψε πως εκείνη χορήγησε φάρμακο στο παιδί εν αγνοία της κυρίας Πολάκη. Ωστόσο όπως αποκαλύπτεται από τα έγγραφα, έφεση κατά της απαλλαγής της, άσκησε η επιθεωρήτρια δημόσιας διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, η οποία θεώρησε ότι η απόφαση είναι αναιτιολόγητη και υπέρμετρα επιεικής.

Πάντως στο πόρισμα του 2017 αναφέρεται ξεκάθαρα πως δε χορηγήθηκαν βρογχοδιασταλτικά φάρμακα στη Μελίνα, ως όφειλαν, ενώ είναι αντιφατικά τα δεδομένα όσον αφορά τα ζωτικά όργανα του παιδιού.

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR