Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκ! Ο φοιτητής από την Κάλυμνο τελικά δολοφονήθηκε! Νέα στοιχεία στην υπόθεση!

Σοκ! Ο φοιτητής από την Κάλυμνο τελικά δολοφονήθηκε! Νέα στοιχεία στην υπόθεση!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 25.02.2018 20:14

Από την πρώτη στιγμή, η οικογένεια αμφισβήτησε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε δυστύχημα, καθώς πιστεύουν ότι ο 21χρονος φοιτητής έχει πέσει θύμα δολοφονίας. Σήμερα νέα στοιχεία μιλούν για δολοφονία του φοιτητή.


Στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός του 21χρονου δεν επήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά από πτώση, κάτι που αμφισβήτησαν οι γονείς του θύματος, οι οποίοι έχουν καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία. Διαβάστε παρακάτω....

Όπως αναφέρεται στην πρώτη ιατροδικαστική έκθεση το πτώμα του άτυχου φοιτητή βρέθηκε αρτιμελές και σε αρχικό στάδιο σήψης.

Στο σώμα του έφερε εκδορές, εκχυμώσεις και θλαστικά τραύματα που παραπέμπουν σε πτώση και σύρσιμο πάνω σε επιφάνεια, κάτι που συνηγορεί περισσότερο στην εκδοχή του δυστυχήματος.

Ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος που είχε αναλάβει την πρώτη εξέταση, είχε αποφανθεί πως ο θάνατος του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου προήλθε από δυστύχημα και μάλιστα εκτίμησε πως ο άτυχος νέος έμεινε τραυματισμένος και αβοήθητος επί 36 ώρες, προτού αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε. Με λίγα λόγια το παιδί χτύπησε και έμεινε αβοήθητος. Υπολογίζω ότι έζησε για τουλάχιστον μιάμιση μέρα από τον τραυματισμό του. Κάπου ήταν πεσμένος ή κρυμμένος. Ενδεχομένως να είχε ανακτήσει κάποιες αισθήσεις και ο ίδιος κάποια στιγμή και να προσπάθησε να καλυφθεί. Θεωρώ αδύνατον να είχε μετακινηθεί σε απόσταση. Κάπου εκεί ήταν», είχε δηλώσει λίγο μετά την πρώτη νεκροψία στο ο ιατροδικαστής, Παναγιώτης Κοτρέτσος.

Νέα ευρήματα που φαίνεται ότι διαφέρουν από την πρώτη ιατροδικαστική έκθεση διαπιστώθηκαν στη νέα νεκροτομή που διενεργήθηκε στη σορό του άτυχου 21χρονου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο, στις 19 Νοεμβρίου, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Η δεύτερη νεκροτομή...
Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τέσσερις ιατροδικαστές, από πλευράς κράτους η καθηγήτρια και Διευθύντρια της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χαρά Σπηλιοπούλου, η επίκουρη καθηγήτρια Σταυρούλα Παπαδόδημα και ο επίκουρος καθηγητής-ανθρωπολόγος Κωνσταντίνος Μωραΐτης. Από την πλευρά της οικογένειας ορίστηκε τεχνικός σύμβουλος ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.

Τα νέα στοιχεία που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν αφήνουν πολλά ερωτηματικά πρόκειται για δολοφονία. Και η οικογένεια καλεί την αστυνομία να βρει τον δολοφόνο!


Share