Σοκ για το θάνατο της μικρής Μελίνας! Την σκότωσε εκπαιδευόμενος! Στο φως το πόρισμα!

Σοκ για το θάνατο της μικρής Μελίνας! Την σκότωσε εκπαιδευόμενος! Στο φως το πόρισμα!

Μετά από 26 σχεδόν μήνες, ο πατέρας της Μελίνας Παρασκάκη πήρε επιτέλους στα χέρια του τα πορίσματα για το θάνατο της 4χρονης κόρης του, τα οποία διαπιστώνουν αμέλεια από την αναισθησιολόγο και εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού υγείας, Π. Πολάκη.

Τα ερωτήματα που τον βασανίζουν είναι πολλά και πλέον και ο ίδιος δεν έκρυψε πως έγινε απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών για το θάνατο του παιδιού του. Διαβάστε παρακάτω...

«Γιατί έπρεπε να θυσιαστεί η Μελίνα σαν αρνάκι πάνω στον πάγκο του χειρουργείου για να γίνονται τώρα οι εκπαιδεύσεις και οι μετεκπαιδεύσεις στους αναισθησιολόγους πριν αναλάβουν το πόστο της αναισθησιολογίας στο χειρουργείο; Σαν αρνάκι το έσφαξαν το παιδάκι μου», είπε εξοργισμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε ακόμη: Τραγωδία Μεσολόγγι: Το ντοκουμέντο με την Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει!

Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η συγγένεια της αναισθησιολόγου με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ξαδέλφη του Πολάκη. Εμένα το παιδί μου το πεθάνανε. Δεν με ενδιαφέρει ποιον έχει συγγενή. Εγώ στην αρχή δεν ήθελα να το συνδέσω γιατί ήμουν κύριος. Πίστευα ότι θα βγουν να μιλήσουν και δεν έγινε τίποτα. Τώρα με αυτά που γίνονται βλέπω ότι πήγαν να το καλύψουν», είπε. - Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: