Έγκλημα στην Πετρούπολη: Δολοφόνησαν το βρέφος μισή ώρα αφού γεννήθηκε! Αποκαλύψεις - "φωτιά"!

Έγκλημα στην Πετρούπολη: Δολοφόνησαν το βρέφος μισή ώρα αφού γεννήθηκε! Αποκαλύψεις -

Ανατριχιαστικά είναι τα ευρήματα της ιατροδικαστή, για το βρέφος το οποίο βρέθηκε νεκρό μέσα σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μετά τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι το νεογέννητο μωρό είχε στραγγαλιστεί με σχοινί, αλλά και με τον ομφάλιο λώρο. Το σχοινί, όπως και ο ομφάλιος λώρος, ήταν τυλιγμένα στο λαιμό του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σας αφορά: Τι θα πρέπει να κάνετε εάν το δάνειο σας περνά σε fund! - Όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το βρέφος δολοφονήθηκε μισή ώρα μετά την γέννησή του και πετάχτηκε στα σκουπίδια.

Εκτός από το σχοινί και τον ομφάλιο λώρο, που ήταν τυλιγμένα στον λαιμό του, το νεογέννητο είχε και χαρτιά μέσα στο στόμα του.

Σημειώνεται επίσης πως σύμφωνα με την εξέταση, δεν ήταν ούτε πρόωρο ούτε είχε κάποια άλλα προβλήματα.

Τι δείχνουν οι κάμερες ασφαλείας

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Tatiana Live», σε ένα βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος, φαίνεται ένας άνδρας, ο οποίος κρατά με το ένα χέρι μια πλαστική σακούλα και περπατά στο πεζοδρόμιο της οδού ανατολικής Ρωμυλίας.

Δείτε ακόμη: Πετρούπολη - εικόνα ντοκουμέντο: Αυτός είναι ο άντρας που πέταξε το νεογέννητο μωρό σε κάδο!

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο άνδρας φαίνεται και πάλι στο πλάνο, χωρίς να κρατά στο χέρι του τη σακούλα. Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που έχει σταθμεύσει πρόχειρα μερικά μέτρα πιο δίπλα, του «παίζει» τα φώτα. Ο άνδρας το πλησιάζει,επιβιβάζεται στο όχημα, και εξαφανίζονται.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να βρεθούν αυτοί που σκότωσαν και πέταξαν στα σκουπίδια το νεογέννητο βρέφος.

Πηγή: Athensmagazine.gr