Κόκκινη νύχτα στη Γλύφάδα! Ο άγριος βιασμός και το ξύλο γνωστής καλλονής!

Κόκκινη νύχτα στη Γλύφάδα! Ο άγριος βιασμός και το ξύλο γνωστής καλλονής!

Χαμός στα Νότια προάστια με καλλονή, που την ξυλοκόπησε άγρια ο σύντροφός της, ενώ παράλληλα την υποχρέωσε σε σεξουαλική επαφή δια της βίας, χρησιμοποιώντας ακόμη και αντικείμενα τα οποία προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό στην κοπέλα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, Οι γείτονες της πολυκατοικίας της Γλυφάδας όπου κατοικεί η εντυπωσιακή μελαχρινή, πετάχτηκαν ανάστατοι από τα διαμερίσματα τους από τις κραυγές της κοπέλας, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία! Οι Αστυνομικοί, βρήκαν την κοπέλα σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αλέξανδρος Μουμούρης: Μιλάει πρώτη φορά για το τροχαίο που είχε με τον Λευτέρη Πανταζή! Δείτε τι αποκάλυψε..(Βίντεο)

Το Youwwekly.gr έκανε την έρευνα του και σας παρουσιάζει επιπλέον εικόνες της κοπέλας, η οποία πέρασε τελικά όλο το βράδυ στο κρατητήριο λόγω μηνύσεων και το πρωί της επομένης , οδηγήθηκε με τον σύντροφο της στην Ευελπίδων για να λύσουν τις διαφορές τους.

Δείτε ακόμη: Βαλαβάνη- Βασάλος: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος! (Βίντεο)