Σοκάρει η μαρτυρία του 17χρονου που τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του: «Πίστευα ότι θα με ξεκοίλιαζαν, μπορούσαν να με σκοτώσουν!»

Σοκάρει η μαρτυρία του 17χρονου που τον μαχαίρωσαν μέσα στο σπίτι του: «Πίστευα ότι θα με ξεκοίλιαζαν, μπορούσαν να με σκοτώσουν!»

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 17χρονος μέσα στο σπίτι του στη Νίκαια. Δύο αδίστακτοι ληστές τον ξυλοκόπησαν και τον χαράκωσαν με σουγιά για να τον ληστέψουν. Η μαρτυρία του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR συγκλονίζει.

«Με την κίνηση που έκαναν με το μαχαίρι πίστευα ότι θα με ξεκοίλιαζαν, μπορούσαν να με σκότωναν!»

Ο 17χρονος ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ της άγριας επίθεσης δύο ληστών μέσα στο ίδιο του το σπίτι στη Νίκαια. Όχι μόνο τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο και το κεφάλι αλλά δεν δίστασαν να τον χαρακώσουν με σουγιά στην κοιλιά !

«Μου έβγαλε μαχαίρι και μ΄έκοψαν στην κοιλιά. Σκίστηκε η μπλούζα και έτρεχε αίμα».

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 χθες το μεσημέρι. Επιστρέφοντας από το σχολείο ο 17χρονος βρήκε μισάνοικτη την πόρτα του διαμερίσματος του, η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά και δεν φανταζόταν τι τον περίμενε μέσα.

"Ίχνη παραβίασης της πόρτας ασφαλείας του διαμερίσματος δεν υπήρχαν. Από ότι φαίνεται, η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη και την άνοιξαν με μια απλή ταυτότητα σαν κι αυτή και έτσι εισέβαλαν στο διαμέρισμα, όπου ο 17χρονος έζησε εφιαλτικές στιγμές.

«Ήταν δύο, κουκούλες, γάντια, ο ένας ήταν στο διάδρομο και ο άλλος στην κουζίνα και έψαχνε τα ντουλάπια. Ο ένας με γρονθοκόπησε τέσσερις φορές σε πρόσωπο και κεφάλι».

Δείτε ακόμη: Εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης! Η φωτογραφία που τον πρόδωσε!

Στη συνέχεια οι δύο ληστές τον άφησαν αιμόφυρτο και διέφυγαν, ενώ ο μικρός ενημέρωσε τη μητέρα του και μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Τζάνειο.

«"Οι γιατροί φοβόντουσαν μήπως έχω πάθει διάσειση από τις γροθιές, ενώ μου έκαναν και αντιτετανικό ορό για τον σουγιά, μήπως ήταν σκουριασμένος».

Φαίνεται πως το πάθημα του μικρού του έγινε μάθημα. Όπως του είπαν και οι αστυνομικοί, όταν βλέπεις την πόρτα του σπιτιού σου μισάνοικτη και γνωρίζεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι απουσιάζουν, μην μπαίνεις μέσα διότι μπορεί να έχει παραβιαστεί και να κρύβονται μέσα οι κακοποιοί. .

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το λάθος που έκανα και μπήκα μέσα στο σπίτι. Έμαθα αρκετά πράγματα. Έπρεπε να σκεφτώ πιο καθαρά και να πάρω σωστή απόφαση και να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένεια μου και την αστυνομία». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: