Το «βουνό» της προσωπικής ασφάλειας του Iβάν Σαββίδη! Ποιος είναι τελικά ο άνδρας που τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα;

Το «βουνό» της προσωπικής ασφάλειας του Iβάν Σαββίδη! Ποιος είναι τελικά ο άνδρας που τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα;

Τα ονόματα των ανδρών της ιδιωτικής εταιρίας που πλαισιώνουν τον Ιβάν Σαββίδη, βρίσκονται μέσα στη δικογραφία. Θα δούμε τώρα το προφίλ όσων βρέθηκαν δίπλα του κατά την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο

Την ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε σαν μαινόμενος ταύρος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το «Βουνό», όχι του Game of Thrones αλλά της προσωπικής του ασφάλειας τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα. Διαβάστε παρακάτω...

Με ύψος 1 ,95 cm και 165 κιλά βάρος ο μυώδης Βασίλης Σεμερτζίδης δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τον Γκρεκόρ Κλεγκέιν της διάσημης σειράς επικής φαντασίας.

O άνθρωπος της ασφάλειας του είναι πρώην αθλητής μαχητικών αθλημάτων ο Βασίλης Σεμερτζίδης είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ κάτι που αποδεικνύει και το τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει χτυπήσει στην πλάτη του.

Στην παρέα που μπούκαρε στο γήπεδο ακολουθώντας καταπόδας τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ήταν επίσης ο πρώην πρωταθλητής του τζούντο στα συν εκατό κιλά, Βασίλης Ηλιάδης ο οποίος το 2008 έφτασε κοντά στην συμμετοχή του στου Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου.

Δείτε ακόμη: Εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης! Η φωτογραφία που τον πρόδωσε!

Ο έτερος "πύργος" της... συνοδείας του Ιβάν Σαββίδη που φαίνεται στα πλάνα είναι ο Χρήστος Τσιφλίδης. Μαζί με τον Ηλιάδη δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο της φύλαξης σε ιδιωτική εταιρία security, που εδρεύει στη Βέροια και αναλαμβάνει την προστασία επωνύμων προσώπων, αγώνων αλλά και εκδηλώσεων όπως το Ρίβερ πάρτι στο Νεστόριο όπου είχε τραγουδήσει ο Βασίλης Καρράς.

Στην περιγραφή της εταιρίας security στην επίσημη σελίδα της στο facebook, τονίζεται ότι η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού ασφαλείας, καθιστά την εταιρία ικανή να ανταποκριθεί αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Πλέον μπορούν να προσθέσουν στις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και το... ντου μαινόμενου ιδιοκτήτη παε σε αγωνιστικό χώρο...Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: