Aρνήθηκε τις κατηγορίες ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου! Κατέρρευσε η μητέρα του

Aρνήθηκε τις κατηγορίες ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου! Κατέρρευσε η μητέρα του

Έκκληση στη Δικαιοσύνη να βρεθεί η σωρός του γιου της απηύθυνε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο εφετείο.

Η μητέρα του Μάριου κλήθηκε στο εδώλιο με τη μαρτυρία της να ανοίξει την ακροαματική διαδικασία, αλλά δεν κατάφερε να μιλήσει παρά μόνο για λίγα λεπτά. Αναφέροντας το όνομα του παιδιού της ξέσπασε σε λυγμούς και διέκοψε την κατάθεσή της. Διαβάστε παρακάτω...

«Παρακαλώ τη Δικαιοσύνη στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη να φέρει τα κόκαλα του παιδιού μου στην επιφάνεια και να μην τα έχουν θαμμένα εκεί που τα έχουν θάψει αυτοί. Να μας πούνε που τα έχουν πετάξει κι όχι να αρνούνται τις κατηγορίες».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από συγγενείς που κρατούσαν φωτογραφίες του Μάριου. Ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος και φέρεται ως εγκέφαλος της απαγωγής και του φόνου, δια του συνηγόρου του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, προκαλώντας οργή.

«Εδώ έχει φτάσει στο σημείο να πει ότι το αίμα που βρέθηκε στο αμάξι, η πλημμύρα του αίματος που βρέθηκε στο πορτ παγκαζ του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου, το έριξε η Βαρβάρα με ένα μπουκάλι που φυλάγαμε στο σπίτι για να τον κατηγορήσουμε», λέει ο συνήγορος της μητέρας του Μάριου.

Η συναισθηματική φόρτιση της μητέρας του Μάριου οδήγησε την πρόεδρο του δικαστηρίου στην απόφαση να διακόψει τη δίκη για την ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star: