Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: «Ήθελε να την... »: Ο σύζυγος της μεσίτριας σπάει την σιωπή του!

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: «Ήθελε να την... »: Ο σύζυγος της μεσίτριας σπάει την σιωπή του!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθισε ο 39χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μεσίτριας.

Στο δικαστήριο άρχισε να καταθέτει ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας ο οποίος ανέφερε: «Όταν μίλησα με τον αγγειοχειρουργό, ήταν ψυχραιμότατος, ευγενικός και είπε ότι είχε ραντεβού με την Ντιάνα, αλλά δεν ήρθε». Διαβάστε παρακάτω...

«Μου είπε μάλιστα ότι την άκουσε φοβισμένη. Αυτό με αποπροσανατόλισε. Έβαλα εργολάβους να ανοίγουν σπίτια μήπως είναι μέσα και έγινε κάτι με κάποιον υποψήφιο αγοραστή - πελάτη της από το μεσιτικό», πρόσθεσε.
«Έζησα ένα δεύτερο δράμα όταν ο γιατρός άρχισε να τα ρίχνει σε μένα. Είπε στην απολογία του ότι ήμουν ο μοναδικός που είχε κίνητρο να της κάνω κακό. Είχα χάσει τη γυναίκα μου, είχαμε χάσει τη μητέρα μας και έβλεπα τους γείτονες να με κοιτάζουν και να απομακρύνονται. Αυτό με τσάκισε. Είχα ζητήσει μέχρι και εξαίρεση από τα μαθήματα και τώρα απαντάει», συνέχισε στην κατάθεσή του ο σύζυγος της 36χρονης.

Δείτε ακόμη: Μετά τα τέλη κυκλοφορίας και νέο παράβολο για τους ιδιοκτήτες ΙΧ! Τι θα πληρώνουμε επιπλέον, πόσο και γιατί;

«Τη σκότωσε με ισχυρότατα ναρκωτικά που αν είναι αναγκαία δίνονται μόνο από ειδικό αναισθησιολόγο. Τη σκότωσε δίνοντας της αυτά τα φάρμακα. Η επέμβαση ήταν πρόσχημα, ήθελε να την ξεκάνει. Δεν ξέρω γιατί, να δείτε τον ψυχισμό του» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερωτήσεις της υπεράσπισης είπε για τη σύζυγό του ότι «ήταν ένας άγγελος» ενώ ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για την έρευνα που έκαναν.

Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις πράξεις της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε τον περασμένο Απρίλιο, όταν η άτυχη μεσίτρια, μητέρα τριών παιδιών, κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό επισκέφθηκε το "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε μικροεπέμβαση αφαίρεσης κιρσών από τα πόδια. Εκεί, ο 39χρονος, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, την οδήγησε σε απομονωμένο χώρο και της χορήγησε δύο ισχυρά αναισθητικά.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στο Μαρούσι: Οι οικονομικές συναλλαγές και ο δολοφόνος στα χέρια της Αστυνομίας!

Στη συνέχεια, ο ίδιος κατηγορείται ότι μετέφερε τη γυναίκα με το αυτοκίνητό του σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής, όπου, αφού την ξεγύμνωσε την πέταξε σε γκρεμό. Η 36χρονη βρέθηκε νεκρή λίγες μέρες αργότερα, με την Αστυνομία να ταυτοποιεί το συγκεκριμένο σημείο από το gps του κινητού τηλεφώνου του γιατρού.

Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, την οποία επικαλείται το δικαστικό συμβούλιο, κατά την μεταφορά της η 36χρονη ήταν ζωντανή και κατά συνέπεια υπήρχε το περιθώριο να αποφευχθεί ο θάνατός της με την παροχή αναγκαίας ιατρικής φροντίδας.

Ύστερα από την αρχική του άρνηση για οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση, ο προφυλακισμένος γιατρός ανασκεύασε, κάνοντας λόγο για ιατρικό λάθος και αποδίδοντας το θάνατο σε αμέλεια.

Πηγή: protothema.gr