Αποκάλυψη! Αυτοί είναι οι τρεις φαντάροι που κακοποίησαν το αβοήθητο σκυλί! Τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους!

Αποκάλυψη! Αυτοί είναι οι τρεις φαντάροι που κακοποίησαν το αβοήθητο σκυλί! Τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους!

Βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο απεικονίζονται δυο φαντάροι να αρπάζουν βίαια αδέσποτο σκύλο και να τον απορρίπτουν σε γκρεμό ενώ ένα ακόμα άτομο (πρόκειται επίσης για φαντάρο) βιντεοσκοπεί με κινητό το περιστατικό, έχουν προκαλέσει οργή των ζωόφιλων και έρευνα σε ΓΕΣ και ΕΛΑΣ

Φαντάροι υπηρετούντες- πριν τέσσερις μήνες- στο επιτηρητικό φυλάκιο Πληκατίου στο Στρατόπεδο της Κόνιτσας του Νομού Ιωαννίνων, εμπλέκονται σε περιστατικό κακοποίησης αδεσποτου σκύλου τον οποίο ακινητοποιούν με βια και τον απορρίπτουν σε γκρεμό πλησίον του στρατοπέδου τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις στις έρευνες για τον 13χρονο Θανάση -Μαρτυρία οδηγού ταξί, τον πήγε στο Γαλάτσι!

Φυσικά, το Youweekly.gr δεν θα αναπαράγει ξανά το συγκεκριμένο βίντεο, ωστόσο στην δημοσιότητα έρχονται τα ονόματα τους.

Οι κακοποιοί, μετά τον ντόρο που έγινε για το συμβάν έσβησαν τα προφίλ τους στο Facebook, εκτός του Cameraman ο οποίος υποστηρίζει ότι δεν ήταν αυτός. Αναλυτικά:

Οι δύο που ακινητοποίησαν το αδέσποτο ζώο και το πέταξαν στον γκρεμό είναι ο Νίκος Τ. και ο Γιώργος Χ. στο οποίο προφίλ του ενός ανέβηκε το σχετικό βίντεο:

Ο Νίκος Τ (πριν σβήσει τον λογαριασμό του):

Ο Γιώργος Χ (Πριν σβήσει τον λογαριασμό του:

Δείτε ακόμη: Αφρικανική σκόνη και λασποβροχή σήμερα! Αναλυτική πρόγνωση...

Από την άλλη... ο κάμερα μαν, το παιδί που τραβούσε δηλαδή το βίντεο και γελούσε με το θέαμα, ο ηθικός αυτουργός δηλαδή, φέρεται να είναι ο Βασίλης Τ.

Ο ίδιος με ανάρτηση στο Facebook βέβαια, αρνείται ότι εμπλέκεται με το συγκεκριμένο συμβάν και αναφέρει ότι δέχεται απειλές χωρίς λόγο. Την συγκεκριμένη ανάρτηση ενδέχεται να τον συμβούλεψε δικηγόρος να την κάνει, ενώ το προφίλ του στο Facebook ακόμη δεν το έχει κλείσει.

Την υπόθεση θα αναλάβει η δικαιοσύνη όπως και να έχει και θα μαθευτεί στο τέλος, ποιος έκανε και τι...

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως το σκυλάκι, επέζησε τελικά, ωστόσο παραμένει αδέσποτο και αβοήθητο ενώ τα ονόματα έγιναν γνωστά από το zoosos.gr