O δολοφόνος την σκότωσε γιατί η Ειρήνη γνώριζε πως... Οριστικό τέλος στην υπόθεση Λαγούδη!

O δολοφόνος την σκότωσε γιατί η Ειρήνη γνώριζε πως... Οριστικό τέλος στην υπόθεση Λαγούδη!

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη επιμένει ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε.

Μάλιστα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας Ανδριανός Γκουρμπάτσης στην έκθεση που συνέταξε θεωρεί ότι στον τόπο θανάτου της Λαγούδη βρέθηκαν δυο άτομα. Το ένα άτομο είναι ο δολοφόνος, τον οποίο περιγράφει ως οργανωτικό και μεθοδικό και μάλιστα ως άτομο που έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει άλλα άτομα. Ο δεύτερος είναι ο βοηθός του. Διαβάστε παρακάτω...

Τα άτομα αυτά σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα γνώριζαν τη λειτουργία του μηχανισμού της καύσης και έτσι στόχευσαν στο να μην υπάρξει πλήρης καύση, αλλά μερική, ώστε να προκληθούν δηλητηριώδη αέρια τα οποία εισέπνευσε η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη και έτσι εξέπνευσε.

Δείτε ακόμη: Ειρήνη Λαγούδη: Ανοίγει ξανά η υπόθεση για τη δολοφονία της 44χρονης!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ

Κατά την εκτίμηση του κ. Γκουρμπάτση κάποιος παγίδευσε την άτυχη Ειρήνη Λαγούδη, οδηγώντας την επίτηδες στο απόμερο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή, με σκοπό να την βγάλει από τη μέση. Πιστεύει ακόμη ότι θύτης και θύμα διαπληκτίστηκαν. Αυτό, με βάση τα στοιχεία που βρήκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Στο διαπληκτισμό επάνω ο δολοφόνος και ο βοηθός του κατάφεραν να ακινητοποιήσουν την άτυχη 44χρονη και στη συνέχεια να την τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και κατόπιν να βάλουν φωτιά.

Αυτό που σοκάρει είναι πως ο πραγματογνώμονας ισχυρίζεται ότι ο δολοφόνος και ο συνεργός του επί 10 με 15 λεπτά παρακολουθούσαν ευρισκόμενοι και οι δυο έξω από το αμάξι, την Ειρήνη Λαγούδη να βρίσκεται εντός και να ασφυκτιά μέχρι να πεθάνει.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας της 44χρονης, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” θα παραδώσει την έκθεσή του στον Εισαγγελέα Αγρινίου και όπως υποστηρίζει η υπόθεση αυτή δεν θα κλείσει σύντομα καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν.