Σοκ στη Ρόδο: Αλλοδαπός έδινε 5 ευρώ σε 8χρονο για να τον κακοποιεί σεξουαλικά

Σοκ στη Ρόδο: Αλλοδαπός έδινε 5 ευρώ σε 8χρονο για να τον κακοποιεί σεξουαλικά

Φρίκη έχει προκαλέσει στη Ρόδο η αρρωστημένη δράση ενός αλλοδαπού, ο οποίος από τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά 8χρονο αγοράκι, δίνοντάς του 5 ευρώ «χαρτζιλίκι» τη φορά.

Ο 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος εκτελούσε γεωργικές εργασίες σε χωριό της περιοχής του Ιαλυσού, εκμεταλλευόταν την απουσία της αλλοδαπής μητέρας του 8χρονου (που έχει άλλα δυο παιδιά αλλά είναι ανύπαντρη και εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του χωριού), προκειμένου να παρασύρει το αγοράκι στο σπίτι του. Διαβάστε παρακάτω...

Εκεί, κατηγορείται ότι έβαζε το παιδί να παρακολουθεί βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στην τηλεόραση του και τον εξανάγκαζε σε ασελγείς πράξεις.

ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ

Ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του 8χρονου, είχε παρατηρήσει πως το παιδί πήγαινε συχνά στο σπίτι του αλλοδαπού και το είπε στη μητέρα του.

Δείτε ακόμη: Οι τελευταίες στιγμές του Στέλιου Σκλαβενίτη! Οι δραματικές ώρες στην εντατική!

Όταν εκείνη ρώτησε τον 8χρονο τι συμβαίνει, το παιδί της εκμυστηρεύτηκε πως ο 35χρονος ασελγούσε σε βάρος του με χρηματικά ανταλλάγματα.

Η μητέρα του 8χρονου πήγε την περασμένη Τρίτη στο τμήμα Ιαλυσού και κατήγγειλε όσα της αποκάλυψε ο γιος της.

Για την υπόθεση, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου που έδωσε εντολή να εξεταστεί το παιδί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.

Ταυτόχρονα, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου μαζί με αστυνομικούς του σταθμού Σαλάκου, ενώ στο αεροδρόμιο και τα λιμάνια γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι για να εντοπιστεί ο αλλοδαπός, που έχει υποβάλει και αίτηση για χορήγηση ασύλου.