Χίλια μπράβο: Ανταγωνιστής του Σκλαβενίτη κλείνει σε ένδειξη πένθους! Ο λόγος για...

Ένδειξη πένθους για τον θάνατο του Σκλαβενίτη! 

Χίλια μπράβο: Ανταγωνιστής του Σκλαβενίτη κλείνει σε ένδειξη πένθους! Ο λόγος για...

Η οικογένεια Παντελιάδη σε ένδειξη σεβασμού προς τον Στέλιο Σκλαβενίτη αλλά στο πλαίσιο της ηθικής αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της My Market σε Αττική το μεσημέρι της Τετάρτης!

Σε μία σημαντική συμβολική κίνηση προχώρησε ο όμιλος Metro - My Market αποδεικνύοντας έμπρακτα την φιλία που ενώνει τις οικογένειες Σκλαβενίτη και Παντελιάδη. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι:

Δείτε ακόμη: Άσχημη εξέλιξη για τον 52χρονο επισχειρηματία! Χρειάστηκε 20 φιάλες αίμα!

Τα καταστήματά μας My market στο Νομό Αττικής θα παραμείνουν κλειστά αύριο Μεγάλη Τετάρτη 15:00 – 17:00 κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Ως ελληνική εταιρεία, επιλέγουμε τα καταστήματά μας στην Αττική να παραμείνουν αύριο κλειστά 15:00 – 17:00 εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του άξιου αυτού ανθρώπου και επιχειρηματία, αλλά και στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο, το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα.

Με αφορμή τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη η οικογένεια Παντελιάδη είχε προχωρήσε χθες στην ακόλουθη δήλωση : Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για το θάνατο του αγαπητού μας Στέλιου. Με την οικογένεια Σκλαβενίτη μας συνδέουν δεσμοί που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Για εμάς δεν είναι απλώς συναγωνιστές και πελάτες. Πάνω από όλα είναι άνθρωποι και φίλοι. Πορευτήκαμε στην αγορά αυτή σε στιγμές καλές και σε στιγμές δύσκολες, πάντα όμως με ήθος και τιμιότητα και με απεριόριστη αμοιβαία εκτίμηση. Η θλίψη μας για το θάνατο του Στέλιου είναι μεγάλη και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.