Καταγγελία - καταπέλτης για τα Lidl: "Κάκιστη εξυπηρέτηση! Μεγάλη προσοχή σε οτι αγοράζετε"

Η καταγγελία για τα Lidl που φέρνει τα πάνω κάτω.

Καταγγελία - καταπέλτης για τα Lidl:

Μια νέα καταγγελία έρχεται στο "φως" σχετικά με την εξυπηρέτηση και όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ Lidl και εμείς την αναδημοσιεύουμε!

Διαβάστε την αναλυτικά παρακάτω:

Καλημέρα, πριν 7 περιπου μηνες αγορασα απο τα Lidl ενα πολυδιαφημιζομενο πολυμηχανημα κουζινας.5 μηνες μετα την χρηση χαλασε.Τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων οπου και με ενημερωσαν οτι πρεπει να το στειλω μεσω των ΕΛΤΑ στην Γερμανια με εξοδα του παραληπτη και οτι θα το παραλαμβανα ακριβως 4 εβδομαδες μετα.Στις 22 Φεβρουαριου λοιπον το εστειλα.

Δείτε ακόμη: Μεγαλείο Σκλαβενίτη: Οι υπέρογκες δωρεές σε ιδρύματα στην μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη!

Στις 13 Μαρτιου τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων παλι οπου με συνεδεσαν με το τμημα επισκευων στην Γερμανια οπου οχι μονο δεν ειχαν παραλαβει το μιξερ αλλα δεν ειχαν ιδεα που βρισκεται. Απο τοτε εχω επικοινωνησει πολλες φορες με τα Lidl. Καθε φορα η απαντηση ηταν :θα σας τηλεφωνησουμε το απογευμα να σας ενημερωσουμε.

Ουτε μια φορα δεν τηλεφωνησαν.Εχθες μετα απο επιμονη μου,εψαξαν το θεμα και μου ειπαν οτι το δεμα ειναι ακομα στα ΕΛΤΑ στην Ελλαδα.Μιλησα με τα ΕΛΤΑ οπου και μου ειπαν οτι το δεμα εφυγε ακριβως την επομενη ημερα που τους το πηγα.Ξανα στα Lidl λοιπον ,μου ζητησαν συγνωμη (δεν ειδα,δεν ξερω,δεν εχω ιδεα,Πασχα ειναι κλπ κλ) και φυσικα θα μου τηλεφωνουσαν το απογευμα για να με ενημερωσουν. Μια και ποτε δεν τηλεφωνησαν εκεινοι,ξανατηλεφωνησα εγω σημερα και το αποτελεσμα ηταν οτι τελικα το παρελαβαν απο την Γερμανια στις 23 μαρτιου (!!!!!!!)αλλα δεν γνωριζουν ποτε θα το παραλαβω εγω.Επεμενα να λυθει το θεμα σημερα επιτελους,αλλα τελικα απο οτι μου εδωσε να καταλαβω η υπαλληλος,δεν ηταν δυνατον αφου η λυση δεν ηταν στα επιτρεπομενα πλαισια (!!!!).

Δείτε ακόμη: Μεγάλη Τετάρτη: Το Μέγα Ευχέλαιο και η Μετάνοια!

Αυτα λοιπον ειναι τα Lidl και αυτος ο σεβασμος τυς στους πελατες του. Μεγαλη προσοχη σε οτι αγοραζετε. Δεν αναλαμβανουν ευθυνη μετα την απομακρυνση απο το ταμειο.

Αναγνώστρια

Πηγή: athensmagazine.gr