"Φωτιά" στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου: Το επτασφράγιστο μυστικό...

Αποκαλύψεις για την Ελευθερία Αγραφιώτου...

Εντοπίστηκε έπειτα από λεπτομερείς εργαστηριακές εξετάσεις και αναμένεται να ρίξει φως στη δολοφονία της σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ

Ενα πολύτιμο στοιχείο που εντοπίστηκε στα νύχια της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου αναμένεται να ρίξει φως στο σκοτάδι της μυστηριώδους δολοφονίας της στο υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αμφιλόχιος Αδριανουπόλεως: Τα παιδιά συγκινήθηκαν και αναπτέρωσαν το δικό μου ηθικό!

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται για έναν «ορφανό» γενετικό τύπο που βρέθηκε έπειτα από λεπτομερείς έρευνες στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εκτιμάται ότι ανήκει στον σαδιστή δολοφόνο.

Οπως είναι γνωστό, η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του δράστη, παρόλο που αντιστάθηκε σθεναρά προσπαθώντας να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες είχαν βρει στον χώρο του εγκλήματος ίχνη από την αιματηρή καταδίωξη της άτυχης γυναίκας και της σκληρής μάχης που έδωσε με τον φονιά.

Δείτε ακόμη: Είναι καθαρές οι παραλίες της Αττικής μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη»; Τι έδειξαν επίσημα οι έρευνες!

Εξαρχής, λοιπόν, θεωρούσαν απολύτως βέβαιο ότι θα υπήρχαν στα νύχια της ιστοί από το δέρμα του δολοφόνου της. Ωστόσο, είχε περάσει ένας μήνα μετά τη δολοφονία, ώσπου να εντοπιστεί το πτώμα της Αγραφιώτου.

Σε αποσύνθεση

Οταν βρέθηκε, ήταν σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, με αποτέλεσμα πολλά από τα στοιχεία (όπως αποτυπώματα και DNA) να έχουν «καεί» από τα σωματικά υγρά της. Ετσι, απαιτήθηκαν ενδελεχείς έρευνες στα εργαστήρια, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστεί στα νύχια της 69χρονης το γενετικό υλικό, που όλα δείχνουν ότι ανήκει στον δολοφόνο της.

Δείτε ακόμη: Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Ανάμεσα στους επιβαίνοντες και 2 παιδιά!

Πάντως, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε αυτό το σημαντικό στοιχείο οι αστυνομικοί το κράτησαν ως επτασφράγιστο μυστικό και το συνέκριναν με το αρχειακό υλικό που είναι καταχωρισμένο στη βάση δεδομένων γενετικού υλικού. Ομως, διαπιστώθηκε ότι το DNA δεν ανήκει σε κάποιον από τους σεσημασμένους που είχαν συλληφθεί κατά καιρούς, ούτε βέβαια στον νεαρό «δράκο» του Αμαρουσίου που είχε συλληφθεί για επιθέσεις σε βάρος γυναικών σε υπόγειες διαβάσεις της περιοχής, εκείνες τις ημέρες του Μαΐου του 2016 που βρισκόταν σε εξέλιξη η έρευνα για τον δολοφόνο της Αγραφιώτου. Το κτήνος που τη δολοφόνησε άγρια, λοιπόν, εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερο ανάμεσά μας, ετοιμάζοντας ίσως το επόμενο χτύπημά του στα σκοτάδια της Αθήνας. Η άτυχη συνταξιούχος, διευθύντρια της Αγροτικής Ασφαλιστικής, Ελευθερία Αγραφιώτου είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου 2016 και το πτώμα της βρέθηκε εντελώς τυχαία 34 ημέρες μετά, στο τρίτο εγκαταλειμμένο υπόγειο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, όπου η 69χρονη είχε πάει για ψώνια όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Αρχικά, οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να ευθύνεται για τη δολοφονία της ο νεαρός «δράκος» που είχε συλληφθεί στην ίδια περιοχή, όμως δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του.