Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

Πως σχετίζεται η νέα τραγωδία με τον θάνατο της Ειρήνης; Κλείνουν στόματα;

Είδηση - σοκ: Βρέθηκε πτώμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με εκείνη!

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Πανελλήνιο εδώ και 4 μήνες την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη! Της 44χρονης μητέρας από το Αγρίνιο που βρέθηκε τις πρώτες μέρες του 2018 νεκρή και καμμένη μέσα στο αυτοκίνητό της στην λίμνη Τριχωνίδα!

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο της τραγωδίας εξελίχθηκε μια νέα πριν από λίγες ώρες! Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης του Πάσχα βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός ενός άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του! Ίδιος θάνατος, στο ίδιο σημείο! Ανατριχιαστικό! Μπορεί να σχετίζονται οι δύο περιπτώσεις; Προς το παρόν η Αστυνομία δεν αποκλείει τίποτα όμως το σενάριο αυτό είναι ιδιαίτερα ακραίο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Παρ' ολίγον τραγωδία στην Κρήτη: Έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι μπροστά στα παιδιά του!

"Πάγωσαν" οι Αρχές μόλις έμαθαν την "ταυτότητα" του απανθρακωμένου πτώματος μέσα στο αυτοκίνητο!

Eπιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο Μεσολόγγι ήταν ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή του Θέρμου.

Δείτε ακόμη: Υπόθεση Facebook: Στο σκαμνί ο Ζούκερμπεργκ! Η δημόσια συγνώμη!

Η φωτιά είχε κάψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο αλλά και τον άνδρα και οι πυροσβέστες κατάφεραν να βρουν σε ποιον ανήκει από τον αριθμό πλαισίου του.

Την έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αγρινίου που φυσικά εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα. Ήδη έχουν κληθεί στενά συγγενικά του πρόσωπα στην Ασφάλεια για κατάθεση.

Δείτε ακόμη: Απίστευτες αποκαλύψεις για τον πνιγμό της 40χρονης στα Καλάβρυτα! «Ο εγγονός μου το έσωσε...»

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που είχε εξαφανιστεί και πριν από μερικούς μήνες και τελικά επέστρεψε μετά από μικρό χρονικό διάστημα λέγοντας ότι ήθελε να ηρεμήσει.