Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ραγίζουν καρδιές! Τα ουρλιαχτά της γυναίκας του Γιώργου Μπαλταδώρου μόλις έμαθε τον χαμό του!

Ανατριχιαστικό!

Ραγίζουν καρδιές! Τα ουρλιαχτά της γυναίκας του Γιώργου Μπαλταδώρου μόλις έμαθε τον χαμό του!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 13.04.2018 08:08

Σαν "βόμβα" έπεσε η είδηση στην οικογένεια του Γιώργο Μπαλταδώρου πως ο έμπειρος Έλληνας πιλότος, δεν ζει πια. Το πένθος είναι βαρύ τόσο στην γειτονιά του στην Πετρούπολη όσο και στο χωριό του, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Ελένη Κοττέ στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι «Ε», μόλις η σύζυγος του αδικοχαμένου πιλότου έμαθε το θλιβερό γεγονός κλονίστηκε τόσο, που τα κλάματα της ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά, κάτι που προφανώς ήταν φυσικό και επόμενο. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Θρήνος: Τα ανατριχιαστικά μηνύματα στο Facebook των φίλων του αδικοχαμένου Γιώργου Μπαλταδώρου! (Photos)

Μία μεγάλη κραυγή και κλάματα, περιέγραψαν τον μεγάλο πόνο στην ψυχή της.

Η γειτονιά, στην οποία ο Γιώργος ζούσε τα τελευταία 12 χρόνια, τον περιγράφει ως έναν καλό και ήσυχο άνθρωπο. Ο πιλότος είχε και δύο μικρά παιδιά.

Δείτε ακόμη: Θρήνος στο σπίτι του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου στην Πετρούπολη - Τραγική φιγούρα η σύζυγός του!

«Βαρύ» το κλίμα και στο Μορφοβούνι
Βαθιά είναι η θλίψη και η οδύνη και στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, τόπο καταγωγής του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός του 34χρονου κυβερνήτη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται στη ζωή, το άσχημο παιχνίδι της μοίρας που χτύπησε την οικογένεια και τον Γιώργο τους με εκείνους να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν όρθιοι.

Φίλοι και συγγενείς μιλούν για ένα έμπειρο κυβερνήτη, έναν φιλότιμο και γελαστό νέο, που διακρινόταν για την αγάπη του για τα αεροπλάνα και την Πολεμική Αεροπορία.

Πολλοί είναι αυτοί που μαζεύτηκαν στο σπίτι τους για να τους εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και να τους στηρίξουν αυτές τις δύσκολες ώρες.

Share