Ξύπνησαν μνήμες: Όταν μαχητικό αεροσκάφος της ΠΑ έπεσε πάνω σε σπίτι στην Βοιωτία! Νεκροί πιλότοι και 2 κοπέλες! (photos)

Η τραγωδία που είχε παγώσει το πανελλήνιο!

Ξύπνησαν μνήμες: Όταν μαχητικό αεροσκάφος της ΠΑ έπεσε πάνω σε σπίτι στην Βοιωτία! Νεκροί πιλότοι και 2 κοπέλες! (photos)

Δυστυχώς τα ατυχήματα με μαχητικά αεροσκάφη δεν είναι λίγα στην Ελλάδα! Όσο χρόνια και να περάσουν η χώρα μας θρηνεί νεκρούς ήρωες! Νεκρά μικρά παιδιά και σπίτια που "κλείνουν"! Το Athensmagazine.gr, με αφορμή την τραγωδία με την ήρωα Γιώργο Μπαλταδώρο, σας θυμίζει την απίστευτη τραγωδία που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο στις 18 Μαΐου του 2000!

Τότε που ένα αντίστοιχο μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, τύπου Phantom, θα συντριβεί σε σπίτι στο χωριό Αντίκυρα Βοιωτίας! Από τα συντρίμμια του πολεμικού αεροσκάφους ανασύρθηκαν νεκροί ο κυβερνήτης Υποσμηναγός Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης 31 ετών και ο συγκυβερνήτης Υποσμηναγός Πολύκαρπος Μουχτούρης 29 ετών! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μπαλταδώρος: Η πρώτη εμφάνιση της γυναίκας του αδικοχαμένου σμηναγού! (Βίντεο)

Το αεροσκάφος κατέπεσε πάνω σε σπίτι, στο οποίο προκλήθηκε πυρκαγιά! Εκεί βρέθηκαν απανθρακωμένα δύο κορίτσια, η Ειρήνη Κόλλια 19 ετών και η Ηρώ Παπαχαραλάμπους, 16 ετών!

Το ατύχημα συνέβη περίπου 200 μέτρα από τις ΝΑΤΟϊκες δεξαμενές καυσίμων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αεροσκάφος κατέπεσε πάνω σε σπίτι και εξερράγη αμέσως. Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά που έσβησαν λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr