Κηδεία Γιώργου Μπαλταδώρου: Κατέρρευσε η πεθερά του πιλότου! Στο ασθενοφόρο και εκείνη και η γυναίκα του!

Κηδεία Γιώργου Μπαλταδώρου: Κατέρρευσε η πεθερά του πιλότου! Στο ασθενοφόρο και εκείνη και η γυναίκα του!

Λιποθύμησε η πεθερά του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας - Σε λαϊκό προσκύνημα στο Μορφοβούνι Καρδίτσας η σορός του Γιώργου Μπαλταδώρου

Η τελευταία πράξη στο δράμα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τον θάνατο του ήρωα σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου παίζεται αυτή την ώρα στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, τόπο καταγωγής του. Διαβάστε παρακάτω...

Περίπου στις 12 έφτασε στον ιερό ναό του χωριού η σορός του άτυχου πιλότου, για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μπαλταδώρος: Τα τελευταία λόγια του και ο διάλογος με τον δεύτερο πιλότο: "Ακολούθησε με..."

Εκεί βρίσκονται από νωρίς φίλοι και συγγενείς οι οποίοι έφτασαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου κρατώντας ένα λουλούδι στα χέρια τους για να αποχαιρετήσουν το γενναίο παλικάρι. Στον προάυλιο χώρο της εκκλησίας υπάρχουν δεκάδες στεφάνια.

Λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι τελέστηκε τρισάγιο. Η μητέρα της γυναίκας του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου δεν άντεξε και λύγισε. Λιποθύμισε και μεταφέρθηκε με φορείο από την εκκλησία σε ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Μπαλταδώρος: Η γαλανόλευκη σκέπασε το φέρετρο του! Τραγική φιγούρα η γυναίκα του που ακολουθούσε την πομπή!

Στο ίδιο ασθενοφόρο θα παραμείνει και η σύζυγος του για προληπτικούς λόγους μέχρι την έναρξη της νεκρώσιμης ακολουθίας η οποία θα τελεστεί στις 2 το μεσημέρι.

Πηγή: Protothema.gr