Θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Οι τελετές βουντού και οι έρευνες που σοκάρουν!

Σχεδόν σοκαριστικό!

Θρίλερ με τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Οι τελετές βουντού και οι έρευνες που σοκάρουν!

Η αποκάλυψη ότι δίπλα του δρουν σατανιστικές ομάδες που κάνουν τελετές βουντού με άγνωστους σκοπούς έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους του "ματωμένου" Θερμού, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς ζουν στη σκιά μυστηριωδών θανάτων. Μεταξύ τους, μιλούν για ένα ανατριχιαστικό "τρίγωνο" μεταξύ Αγρινίου. Μυρτιάς και Θέρμου που συνδέει τους θανάτους της χήρας Ειρήνης Λαγούδη και του επιχειρηματια Δημήτρη Τσίτσικα, ενώ παραμένει ανεξιχνίαστη εδώ και επτά χρόνια η δολοφονία του δάσκαλου Νίκου Μέντζου!

Σε όλες τις περιπτώσεις τα θύματα βρέθηκαν καμένα μέσα στο αυτοκίνητα τους! Πρόκειται, άραγε, για μακάβριες συμπτώσεις που κόβουν την ανάσα και προκαλούν ανατριχίλα; Η αρχή έγινε στις 21 Απριλίου 2011, όταν ο δάσκαλος Νίκος Μέντζος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητο του στο χωράφι του Ρουπακιά Αγρινίου. Διαβάστε παρακάτω...

Δειτε ακόμη: Σοκαρισμένη η μητέρα της 4χρονης που πνίγηκε στη Νάξο! Τι να προσέξουν οι γονείς! (Βίντεο)

"Έφυγε" από φωτιά στο μοιραίο Ford.

Ανήμερα τα Φώτα χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Η όμορφη χήρα και μητέρα 4 παιδιών βρέθηκε νεκρή δύο μέρες μετά μέσα στο αυτοκίνητο της ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένα κομποσκοίνι άντρα, αφού το πρόδιδε το μέγεθος του.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκε και ένα μπιτόνι με το οποίο μπήκε η φωτιά στο αμάξι της. Από την πρώτη έρευνα δεν βρέθηκαν στοιχεία και όλα τα βλέμματα πήγαν στην αυτοκτονία. Μετά από καταθέσεις και μαρτυρίες άρχισε ένα απίστευτο αστυνομικό θρίλερ το οποίο διαρκεί τρεισήμισι μήνες, με την οικογένεια να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι δολοφονία!

Δείτε ακόμη: Ενέδρα θανάτου στον αθλητή: Αποκάλυψη βόμβα από την Αγγελική Νικολούλη! (video)

Απανθρακωμένος στο όχημα του ο δάσκαλος Μέντζος.

Ήταν Μεγάλη Πέμπτη το 2011, γύρω στις 11 το πρωί όταν πυκνός μαύρος καπνός κάλυψε την περιοχή του Ρουπακιά Αγρινίου, όπου ένα αυτοκίνητο είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός σε ένα χωράφι. Όταν έσβησε η φωτιά αποκαλύφθηκε ότι στην θέση του οδηγού βρισκόταν απανθρακωμένος ο 46χρονος δάσκαλος και πατέρας ενός παιδιού. Νίκος Μέντζος.

Το 2016 η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη βρήκε έναν μάρτυρα ο οποίος ανέφερε ότι γύρω από το φλεγόμενο όχημα, είδε έναν άντρα και μία γυναίκα να περιφέρονται . Δεν έδειχναν να θέλουν να ζητήσουν βοήθεια από κάποιον. Περίεργο επίσης ήταν ότι ο Μέντζος ρευστοποίησε μετοχές λίγο πριν πεθάνει.

Δείτε ακόμη: Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση των 14χρόνων κοριτσιών στην Βάρη!

Καμένος στο τζιπ του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Τσίτσικας.

Την Τρίτη του Πάσχα το Θέρμο συγκλονίστηκε από το φοβερό δυστύχημα που έγινε σε ορεινή περιοχή με θύμα έναν 49χρονο αρτοποιό, ο οποίος διατηρούσε φούρνο στο Μεσολόγγι. Ο Δημήτρης Τσίτσικας κάηκε ζωντανός ότι το τζιπ του τυλίχτηκε στις φλόγες στην επαρχιακή οδό Μελίγκοβας - Αμβρακίας.

Ο άτυχος άντρας, που ήταν πατέρας δύο παιδιών, φέρεται ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και μάλιστα είχε εξαφανιστεί πριν από μερικούς μήνες, προκαλώντας την κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Τα πρώτα στοιχεία συγκλίνουν στο δυστύχημα, ότι δηλαδή το υγραεριοκίνητο τζιπ του προσέκρουσε στα βράχια στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα μέχρι και αυτό της αυτοκτονίας!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso