Ανατροπή στο έγκλημα της Λευκωσίας – Τα κενά στην κατάθεση του 14χρονου γιου που έσφαξαν τους γονείς του!

Ανατροπή στο έγκλημα της Λευκωσίας – Τα κενά στην κατάθεση του 14χρονου γιου που έσφαξαν τους γονείς του!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη στυγερή δολοφονία ζευγαριού στον Στρόβολο της Λευκωσίας, καθώς η αστυνομία δε βρήκε ίχνη παραβίασης του σπιτιού της οικογένειας.

Το ζευγάρι, ένας καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η Ελληνίδα σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου βρέθηκαν σφαγιασμένοι μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρά τους. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: "Είσαι άχρηστος!": Η αιχμηρή απάντηση του νεαρού που ύψωσε την σημαία στην βραχονησίδα στον Καμμένο!

Αρχικά ο 14χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, που πήγε σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια, είπε ότι δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του.

Το σπίτι βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, παρ’ όλ’ αυτά κανείς από τους γείτονες δεν παρατήρησε κάποια ύποπτη κίνηση.

Επίσης από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο του σπιτιού, κάτι που ανατρέπει την αρχική κατάθεση του παιδιού.

Δεν προέκυψε ακόμα κανένα ίχνος διάρρηξης, ενώ δεν έχουν αφαιρεθεί αντικείμενα που να επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του παιδιού, ότι δηλαδή μπήκαν στο σπίτι διαρρήκτες.

Ο 14χρονος, ο οποίος υποστήριξε στην αστυνομία ότι είδε και ο ίδιος τους δολοφόνους των γονιών του, οι οποίοι του είπαν ότι δε θα του κάνουν κακό, θα ανακριθεί εκ νέου από τις Αρχές.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Το Ε.Κ. ψήφισε την καταδίκη της Τουρκίας για τους Έλληνες στρατιωτικούς!

Οι γείτονες μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια και ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, παρά μόνο όταν είδαν την αστυνομία το πρωί να έχει αποκλείσει την περιοχή.

Φως στο μυστήριο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στις σορούς των νεκρών.

Οι έρευνες των αστυνομικών στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ γείτονας κατέθεσε ότι μέχρι και τις 00:30 που βρισκόταν στο μπαλκόνι του και έβλεπε το σπίτι του ζευγαριού δεν αντιλήφθηκε καμία ύποπτη κίνηση.

Πηγή: Star.gr