Εξέλιξη βόμβα στην δολοφονία του Γ. Λίτσα στους Α. Αναργύρους! Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας!

Πολλά τα κοινά σημεία με τον Στεφανάκο!

Εξέλιξη βόμβα στην δολοφονία του Γ. Λίτσα στους Α. Αναργύρους! Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας!

Στον πόλεμο που μαίνεται στο χώρο της νύχτας -στο πλαίσιο του οποίου έχουν ήδη δολοφονηθεί ο φερόμενος ως «νονός των νονών» Βασίλης Στεφανάκος και ένα ακόμα μέλος της «ελληνικής μαφίας», ο Βασίλης Γρίβας- εντάσσεται από την αστυνομία και η μαφιόζικη εκτέλεση του 45χρονου Γιώργου Λίτσα.

Η εκτέλεση σημειώθηκε στην οδό Πεισιστράτους στους Αγίους Αναργύρους και στο σώμα του βρέθηκαν 11 κάλυκες καλάσνικοφ. Διαβάστε παρακάτω...

Η δολοφονία του Γ. Λίτσα έμοιαζε πολύ με αυτή του Β. Στεφανάκου, γεγονός που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες δολοφόνους. Η ενέδρα θανάτου είχε στηθεί έξω από το σπίτι του 45χρονου και ο εκτελεστής τον «γάζωσε» με Καλάσνικοφ, την ώρα που έμπαινε στο ΙΧ αυτοκίνητο του μάρκας Smart.

Το θύμα διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του. Ίδια απόπειρα είχε γίνει λίγο καιρό πριν, αλλά ο Λίτσας είχε ξεφύγει! Ποια είναι όμως τα νέα στοιχεία; Η αστυνομία πιθανολογεί πως ο Λίτσας ήταν ή συνεργός του Στεφανάκου, που ήθελαν να βγάλουν από το μέση οι εχθροί του ή αντίπαλος του και έτσι η δολοφονία του έγινε επίσης από τους συνεργάτες του Στεφανάκου αλλά ως αντίποινα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: