Ν.Σμύρνη: Η αισχρή ατάκα της 22χρονης στην κολλητή της, όταν πέταξε το μωρό της!

Σοκαριστικό!

Ν.Σμύρνη: Η αισχρή ατάκα της 22χρονης στην κολλητή της, όταν πέταξε το μωρό της!

Εντοπίστηκε η 22χρονη κοπέλα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται, κάνεις δεν γνώρισε πως ήταν έγκυος- ενώ η ίδια νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική, υπό την φρούρηση της αστυνομίας. Η φοιτήτρια, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδοκτονία με την 15η ανακρίτρια να την επισκέπτεται στην κλινική. Διαβάστε παρακάτω....

Μάλιστα την ίδια ώρα βγήκαν και στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του πατέρα του άτυχου βρέφους και πρώην της 22χρονης Σοφίας (Δείτε τον εδώ)

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία της.

Ο δικηγόρος της 22χρονης κοπέλας- είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»: «Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Σοκάρουν οι δηλώσεις των γειτόνων που δεν μπορούν να πιστέψουν το περιστατικό. Η μητέρα της 22χρονης φαίνεται να αντίκρισε το νεκρό βρέφος με τους διαλόγους από το κινητό της κοπέλας να έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι γιατροί, εξετάσουν όλες τις πιθανότητες, αφού νοσηλεύεται στο Αλεξάνδρας, ενώ της έχουν δώσει ενδοφλέβια αφού είχε πυρετό και προσέχουν τον αιματοκρίτη της , που ήταν χαμηλός. Ο διάλογος που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star:

22χρονη: Με ταξί πήγα. Δεν ήθελα να ανησυχήσω και εσάς. Μόνη μου έκανα την βλάκεία, μόνη μου έπρεπε να το περάσω. Αν έρθει ο (...) Μην σου ξεφύγει τίποτα. Δεν ήξερε τίποτα.

Φίλη: Τι θα το κάνεις; Θα το κρατήσεις;

22χρονη: Όχι.

Φίλη: τι ώρα έγινε αυτό;

22χρονη: Στις 2 πάλι καλά που έλειπε η μάνα μου.

Φίλη: Ρε συ πέρασες όλο αυτό. Θα μπορούσες να μας ζητούσες βοήθεια. Πως ήταν η γέννα;

22χρονη: Πόναγα πολύ! Τρεις ώρες πήρε. Αλλά τουλάχιστον ήρθα στα κιλά μου πάλι. Ξεφούσκωσα.

Στην συνέχεια η κολλητή της φίλη αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: «Καταρχάς όλο αυτό το διάστημα ήταν με εμάς μια χαρά άνετη, σα να μην είχε τίποτα. Και μου στέλνει εμένα δυο μέρες πριν πριν δω εγώ στις ειδήσεις για το τι έχει γίνει μου στέλνει μήνυμα και μου λέει ότι έχει γεννήσει. Έτσι, στο άκυρο δηλαδή. Μας έλεγε πριν βέβαια από παλιά, ότι είναι έγκυος αλλά όλοι πιστεύαμε ότι το κάνει για εγωκεντρισμό και τέτοια. Δεν μας είχε πει ποτέ ότι είναι έγκυος. Έτσι στα ξαφνικά να σου πει κάποιος ότι έχει γεννήσει είναι… κάπως», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε...

Δείτε ακόμη: Έγκλημα στην Κύπρο: Πιάστηκε 32χρονος ύποπτος από τις αρχές! (Βίντεο)

«Το περίεργο είναι ότι ήταν τελείως άνετη, δηλαδή μετά που μου είπε ότι γέννησε, μου έστειλε μια φωτογραφία της και μου κάνει “δε μπορείς να πεις έχω ξεφουσκώσει”. Δηλαδή ξέρεις πόσο ειρωνικό και της απάντησα και εγώ μετά με ειρωνεία. Γιατί ουσιαστικά δεν ήξερα αν είναι αλήθεια αυτά που μου έλεγε ή όχι».

Ο δικηγόρος της 22χρονης, Αλέξανδρος Αλεξιάδης δήλωσε ότι η 22χρονη κοπέλα είναι ένα ψυχολογικό ράκος, καθώς αντιλαμβάνεται με το πέρασμα των ωρών την πράξη της.