Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την μητέρα της 22χρονης! Όλη η κατάθεση της...

Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την μητέρα της 22χρονης! Όλη η κατάθεση της...

Εντοπίστηκε η 22χρονη κοπέλα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται, κάνεις δεν γνώρισε πως ήταν έγκυος- ενώ η ίδια νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική, υπό την φρούρηση της αστυνομίας. Η φοιτήτρια, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παιδοκτονία με την 15η ανακρίτρια να την επισκέπτεται στην κλινική. Διαβάστε παρακάτω....

Μάλιστα την ίδια ώρα βγήκαν και στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του πατέρα του άτυχου βρέφους και πρώην της 22χρονης Σοφίας (Δείτε τον εδώ)

Στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε πρώην σύντροφος της 22χρονης από τη Ν. Σμύρνη με τον οποίο είχε 1 χρόνο σχέση και έκανε απίστευτες αποκαλύψεις! (Δείτε εδώ όσα αποκάλυψε)

Όπως έγινε γνωστό, η κατηγορούμενη ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για την απολογία της.

Ο δικηγόρος της 22χρονης κοπέλας- είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»: «Η 22χρονη εφόσον έχει αποκατασταθεί η υγεία της, θα δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια την Παρασκευή. Όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της έχοντας ψυχολογικά καταρρεύσει. Μετανιώνει για ό,τι έκανε ενώ και ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη , που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση».

Δείτε ακόμη: Αποκάλυψη! Ν.ΣΜύρνη: Αυτός είναι ο πατέρας του βρέφους! Το όνομα της 22χρονης στην δημοσιότητα!

Την ίδια ώρα στην δημοσιότητα έρχεται η κατάθεση της μητέρας της 22χρονης με ανατριχιαστικές αποκαλύψεις:

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα. Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη την ημέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Την επόμενη ημέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου. Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας τη ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι» ανέφερε η μητέρα της 22χρονης στην κατάθεσή της.