Μίλησε ο πατέρας του 6χρονου που βρίσκεται στην Εντατική! «Ήπιε 2 ποτήρια κρασάκι...» (Βίντεο)

Μίλησε ο πατέρας του 6χρονου που βρίσκεται στην Εντατική! «Ήπιε 2 ποτήρια κρασάκι...» (Βίντεο)

Σε σταθερή κατάσταση, αλλά δεν έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο, ο 6χρονός που ήπιε ένα μπουκάλι κρασί.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη στα Μεσαρά, με το μικρό αγόρι να πέφτει σε λήθαργό από την ποσότητα αλκοόλ. Διαβάστε παρακάτω...

Σε βάρος του 6χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου- ενώ σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική. Οι γονείς του παιδιού αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική απόφαση και είναι κοντά στο παιδί τους.

Δείτε ακόμη: Προσοχή: Μπορείτε να ξεκινήσατε τα μπάνια σας στην Αττική μετά την βύθιση του "Αγία Ζώνη ΙΙ";

Ο πατέρας του παιδιού, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για το περιστατικό.

«Ήπιε 2 ποτήρια κρασάκι. Το κρασί ήταν μέσα στο ψυγείο. Πήγε, βρήκε το κρασί που ήταν μέσα σε ένα μπουκάλι νερού και ήπιε από το μπουκάλι...Όταν έγινε αυτό, εγώ ήμουν στη δουλειά, δεν ήμουν στο σπίτι. Η γυναίκα μου ήταν στο σπίτι με το παιδί και σιδέρωνε τα ρούχα σε ένα άλλο δωμάτιο. Το παιδί ήταν στην κουζίνα και έβλεπε παιδικά στη τηλεόραση. Μετά πήγε στη μητέρα του και της είπε “μαμά, ζαλίζομαι”. Aυτό έγινε περίπου στις 15:00 η ώρα. Όταν σχόλασα στις 16:30 από τη δουλειά, πάω μπαίνω σπίτι και κοιμόταν. Είχε κάνει εμετό στο κρεβάτι. Το παίρνουμε, το πάμε στο μπάνιο το καθαρίζουμε και μετά ξανάκανε εμετό. Το μεταφέραμε στο ΠΑΓΝΗ με ασθενοφόρο. Αυτό έγινε».

Όσο για την κατάσταση της υγείας τους; Ο ίδιος είπε: «Είναι καλύτερα. Δεν υπάρχει κίνδυνος. Χθες κάναμε μαγνητική, δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό».

Δείτε αναλυτικά στο απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: