Έγκλημα στην Κάλυμνο: Φως στην δολοφονία του φοιτητή! Ποιοι και πόσοι είναι οι δολοφόνοι του φοιτητή;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις!

Έγκλημα στην Κάλυμνο: Φως στην δολοφονία του φοιτητή! Ποιοι και πόσοι είναι οι δολοφόνοι του φοιτητή;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις με την υπόθεση του Νικόλα Χατζηπαύλου!

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Γλύκας, είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Star: «Δεν ξέρω αν αφαίρεσε ένας την ζωή του Νίκου Χατζηπαύλου ή δύο. Αλλά σίγουρα στο να κρυφτεί η σωρός του και μετά να εναποτεθεί εκεί- σίγουρα βοήθησαν πολύ περισσότεροι άνθρωποι και όλοι αυτοί θα λογοδοτήσουν.» Διαβάστε παρακάτω...

«Δε μπορεί να είναι ένας (ο δράστης)." συνέχισε ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητη. Παραμείνουν όμως ασύλληπτοι καθώς όπως ισχυρίζονται οι δικοί του άνθρωποι έγιναν λάθη από τη πρώτη στιγμή που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος Νικόλας.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Κύπρος: Οικογενειακή υπόθεση η διπλή δολοφονία του ζευγαριού! Αποκαλύψεις φωτιά!

Σύμφωνα με την οικογένεια του φοιτητή ο πρώτος ιατροδικαστής με το πόρισμά του, προκάλεσε πολλά ερωτήματα δεδομένου ότι κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Νικόλας Χατζηπαύλου έσβησε 2 με 3 ημέρες μετά την πτώση του:

«Όταν ένα παιδί εξαφανίζεται την Κυριακή και η πτώση φέρεται να έγινε Τρίτη ή Τετάρτη το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι που είναι το παιδί μέχρι την Τρίτη – Τετάρτη» τονίζει ο κος Γλύκας.

Δείτε ακόμη: Το «μυστικό» θανάτου της Δώρας Ζέμπερη! Τι αποκάλυψε η μητέρα της... (Βίντεο)

Η οικογένεια του Νικόλα Χατζοπαύλου σχεδόν 6 μήνες μετά τον θάνατό του περιμένει μια απάντηση από τον αρμόδιο εισαγγελέα για το τι συνέβη τελικά στο παιδί.

Οι ίδιοι έχουν όπως μας είπαν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι το παιδί τους δολοφονήθηκε στο βράχο Λαγκά στην Κάλυμνο.