Θυσία στον Σατανά η 13χρονη κόρη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη!

Θυσία στον Σατανά η 13χρονη κόρη του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη!

Να θολώσει τα νερά επιχειρει ακόμη μια φορά ο δολοφόνος της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στη Δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη ο 58χρονος δολοφόνος, Μανώλης Εσσατζανιάν-Σοροπίδης τα άτομα που ήθελαν να βγάλουν από την μέση την άτυχη εφοριακό τον απείλησαν ότι αν δεν τακτοποιούσε την «δουλειά» θα θυσίαζαν τη 13χρονη κόρη του σε σατανιστική τελετή. Διαβάστε παρακάτω...

«Δεν τη μαχαίρωσα εγώ. Δεν την είδα την κοπέλα. Ήταν σκυμμένη. Αν την είχα δει θα είχα φύγει, δεν θα είχε γίνει….! Μόνο τα χερούλια της τσάντας είδα. Πήγα να πάρω τη τσάντα και τότε εμφανίστηκε από πίσω η κοπέλα, όταν πήγα να φύγω..» είπε στην Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε ακόμη: Kαταδικάστηκε γυμνασιάρχης για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια! (Βίντεο)

Αναφέρεται, πάντως, σε έναν «Χάρη», τον οποίο και κατονομάζει ως το όνομα που τον απειλούσε «όταν μου έφερνε τα φάρμακα που είχα ανάγκη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ημέρα της δολοφονίας πήγε μόνος του στο νεκροταφείο.

Κάποιο άλλο άτομο τον περίμενε σε κοντινή πεζογέφυρα για να πάρει την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη, αφού θα την έκλεβε.

Όπως ισχυρίζεται, ο ίδιος τραυμάτισε την άτυχη κοπέλα στο πρόσωπο και στο χέρι αλλά δεν τη σκότωσε. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτει ποιος ήταν αυτός που – κατά τον ίδιο – έκανε τη δολοφονία.

Όσον αφορά την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη, ισχυρίζεται ότι την πέταξε σε ένα χωράφι με χόρτα.

Δείτε ακόμη: Ν. Σμύρνη: Η μητέρα της 22χρονης αναλογίζεται τα λάθη της! «Δεν είχα καταλάβει τίποτα...» (Βίντεο)

Τι αποκάλυψε η μητέρα της Δώρας

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη αποκάλυψε στην εκπομπή ότι της είχε μιλήσει η κόρη της για μία υπόθεση στην εφορία που είχε σβηστεί από τον υπολογιστή της.

Όπως είπε, η Δώρα Ζέμπερη έκτοτε κρατούσε τα αρχεία σε usb stick που μετέφερε μαζί της.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως μία ημέρα πριν δολοφονηθεί είχε πει στους γονείς της πως σε περίπτωση που της συνέβαινε κάτι, είχε φυλάξει κάποια χαρτονομίσματα σε ένα βιβλίο, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών των τραπεζικών της λογαριασμών και του κινητού της τηλεφώνου.