Έγκλημα στην Κύπρο: Αυτό ήταν το κίνητρο! Γιατί οι τρεις ληστές έγιναν δολοφόνοι! (photos)

Οργάνωσαν ληστεία,αλλά έκαναν δυο φόνους!

Έγκλημα στην Κύπρο: Αυτό ήταν το κίνητρο! Γιατί οι τρεις ληστές έγιναν δολοφόνοι! (photos)

Οργάνωσαν ληστεία, αλλά έκαναν δυο φόνους. Αυτό προκύπτει τελικά, μετά τις συλλήψεις που έγιναν για το διπλό φονικό στη Λευκωσία.

Οι δεκάδες μαχαιριές στα σώματα του δείχνουν μένος, πιθανότατα για το γεγονός ότι οι ληστές δεν βρήκαν το χρηματοκιβώτιο. Διαβάστε παρακάτω...


Η υπόθεση, μετά τις τέσσερις συλλήψεις που έγιναν, θεωρείται για την αστυνομία ότι έχει εξιχνιαστεί, αλλά αναμένονται βέβαια τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

4 συλλήψεις

Η κυπριακή αστυνομία έχει συλλάβει, για το διπλό φονικό, τέσσερα άτομα:

Τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή, το πρώτο άτομο που συνελήφθη και θεωρείται ηθικός και φυσικός αυτουργός του εγκλήματος.

Τον 23χρονο ετεροθαλή αδελφή του, τον οποίο ο ίδιος ο 32χρονος υπέδειξε.

Την 21χρονη σύντροφο του Λοΐζου Τζιωνή, Σάρα Σιάνς, την οποία επίσης ο 32χρονος υπέδειξε ως συνεργό του.

Τον 22χρονο φίλο του Τζιωνή, ο οποίος φαίνεται και ότι τον συνόδευσε μέσα στην οικία του ζεύγους Χατζηγεωργίου. Ο 22χρονος παραδέχτηκε ότι ήταν ο κουκουλοφόρος που μπήκε στο σπίτι όταν ο 33χρονος ανάγκασε τον 15χρονο γιο των θυμάτων να ανοίξει την πόρτα, ωστόσο ισχυρίζεται ότι όταν ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο των θυμάτων, είδε το ζεύγος νεκρό επομένως δεν είναι ο δολοφόνος!

Μάλιστα, η 21χρονη ανέφερε ότι ο 22χρονος είχε περάσει στο πρόσωπό του ένα σάλι, το οποίο η ίδια του έδωσε. Να σημειωθεί ότι το σάλι-κουκούλα, μαζί με το πορτοφόλι του Χατζηγεωργίου, το οποίο όπως αποκάλυψε η κυπριακή αστυνομία μόλις πριν λίγες ημέρες, τελικά είχε κλαπεί, δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Κατά την Σάρα Σιάνς στο σπίτι του ζεύγους πήγαν ο Λοΐζος Τζιωνής και ο 22χρονος φίλος του, ενώ η ίδια και ο αδελφός του Τζιωνή ήταν σπίτι τους περιμένοντας τηλεφώνημα από τους άλλους δυο για να παραλάβουν τα κλοπιμαία.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Τζιωνής φέρεται να τους προειδοποίησε κατά την προετοιμασία της ληστείας ότι μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσει τους ενοίκους.

Χθες το απόγευμα η ανακριτική ομάδα επέστρεψε στην οδό Ζαλόγγου, στην οικία, που διαπράχθηκε το έγκλημα, με τον 22χρονος για μια αναπαράσταση ουσιαστικά, για να επιβεβαιωθεί ο ρόλος του.Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ ο 22χρονος υπέδειξε στους ανακριτές τα σημεία από τα οποία μπήκαν στο σπίτι.

Εντωμεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA για το μαχαίρι του εγκλήματος και τα ρούχα του δράστη.