"Αντίποινα η σύλληψη του πατέρα μου για τους Έλληνες στρατιωτικούς"! Οι δηλώσεις του γιου του Τούρκου που συνέλαβαν στον Έβρο!

Έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων!

Τη δική του εκδοχή σχετικά με τη σύλληψη του Τούρκου χειριστή μηχανήματος, που έγινε όταν πέρασε τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου έδωσε ο 21 ετών γιος του, Ονούρ Αλερίκ, μιλώντας στη haberler.

Ο Ονούρ Αλερίκ υποστηρίζει ότι ο πατέρας του συνελήφθη ως αντίποινα για τους δύο Έλληνες στρατιώτες που πέρασαν τα τουρκικά σύνορα, ένα περιστατικό για το οποίο δήλωσε πως είχε πλήρη επίγνωση! Διαβάστε παρακάτω...

«Πριν από ένα μήνα, Έλληνες στρατιωτικοί πέρασαν οπλισμένοι τα τουρκικά σύνορα και συνελήφθησαν. Νομίζω ότι έπιασαν τον πατέρα μου ως αντίποινα», ανέφερε στη haberler.

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις στην υπόθεση με το μωρό που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη! τα νέα ευρήματα...(Βίντεο)

Την ίδια ώρα, ο Ονούρ Αλερίκ διαμαρτυρήθηκε και για τον τρόπο αντιμετώπισης του πατέρα του, που πάσχει από υπέρταση, καθώς όπως είπε, οι Έλληνες δεν τον άφησαν να του παραδώσει τα φάρμακά του, αν και ενημερώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του πατέρα του ήταν καλή. «Οι Έλληνες στρατιώτες πήραν τα φάρμακά του», ανέφερε.