Γιώργος Μπαλταδώρος: Ραγίζει καρδιές η συνέντευξη του αδερφού του ένα μήνα μετά τον θάνατο του: "Ο Γιώργος ζει και θα ζει για πάντα!"

Ανατριχιαστικό!

Γιώργος Μπαλταδώρος: Ραγίζει καρδιές η συνέντευξη του αδερφού του ένα μήνα μετά τον θάνατο του:

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου και ο αδερφός του παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μπαμ» και τον Πάνο Τζιφα.

Ο Χρήστος «έσπασε» τη σιωπή του και συγκλόνισε με την εξομολόγησή του! Διαβάστε παρακάτω...

"Ο Γιώργος ζει και θα ζει για πάντα, τόσο μέσα σε εμάς που απαρτίζουμε την οικογένεια και τους φίλους του, όσο και σε όλους τους Έλληνες που σέβονται τους εαυτούς τους και αντιλαμβάνονται τι σημαίνει να ξυπνάς και να κοιμάσαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη και την ψυχραιμία του Ιώβ για να μην πατήσεις την σκανδάλη!

Δείτε ακόμη: Εξομολόγηση σοκ της 22χρονης στη Νέα Σμύρνη: «Ήθελα να δώσω το μωρό για υιοθεσία»!

Για εμάς το δράμα τώρα ξεκινάει. Ο Γιώργος ήταν γεννημένος ήρωας. Και στη ζάλη και στα κόκπιτ του. Όπως γνωρίζετε έχει τρία υπέροχα παιδιά τα οποία είναι σε θέση να καταλάβουν τι συνέβη στον μπαμπά τους. Τα αγαπάω σαν παιδιά μου και τα έχω δίπλα μου για να μην αλλάξει δραματικά η ζωή τους με την αλλαγή του σχολείου ή άλλες διαδικασίες. Είναι ακόμη σοκαρισμένα. Είναι δυνατά παιδιά, ομολογώ, ο πατέρας τους τα είχε μάθει έτσι ώστε να περιμένουν τα πάντα.

Δείτε ακόμη: Νικόλας Χατζηπαύλου: Βρέθηκαν δύο ύποπτοι για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο! (Βίντεο)

Ομολογώ ότι όλοι μας έχετε σταθεί με αξιοπρέπεια και σεβασμό… Όσο για τον πατέρα μου τον Απόστολο, είναι στην Καρδίτσα. Συντετριμμένος. Το παιδί του έχασε και το κενό δεν αναπληρώνεται. Σας ευχαριστώ όλους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος!