Η κατάθεση της 19χρονης από την Πετρούπολη! Η άστατη ερωτική ζωή και το σ*ξ χωρίς προφυλάξεις: "Με χτυπούσε..."

Η κατάθεση της 19χρονης από την Πετρούπολη! Η άστατη ερωτική ζωή και το σ*ξ χωρίς προφυλάξεις:

Στην κατάθεση της, η 19χρονη Χαρά αποκαλύπτει την άστατη ερωτική ζωή της και τις σεξουαλικές επαφές χωρίς προφυλάξεις που είχε με διάφορους νεαρούς.

Παρακάτω η κατάθεση της:

Δείτε ακόμη: Πετρούπολη: Πως έφτασε στην παιδοκτονία η 19χρονη! Τι υποστήριξε; (Βίντεο)

"Έχω χάσει τον μπαμπά μου πριν από έξι χρόνια και ζω με τον αδερφό και τη μητέρα μου. Ως το 2016 μέναμε στη Λήμο. Από εκεί φύγαμε και ήρθαμε στην Αθήνα, γιατί είχα μπλέξει με ένα παιδί από την Αλβανία που το λέγανε (...) και τον φώναζαν Γιώργο. Είχαμε σχέση έναν χρόνο. Καταλάβαμε ότι ήμουν έγκυος, αλλά το καταλάβαμε νωρίς ακι αποφάσισα να κάνω έκτρωση, γιατί ήμουν πολύ μικρή και οι δικοί μου ήθελαν να ξεκόψω από αυτόν τον άνθρωπο.

Αυτός ο Γιώργος με χτύπαγε, μου συμπεριφερόταν άσχημα γιατί έπινε και μας είχε φάει πολλά λεφτά. Με πίεζε, δηλαδή, να του δίνω από τα λεφτά που μας έστελνε ο αδερφός μου. Με πήγε η μάνα μου στην Αθήνα και έκανα έκτρωση στο Νοσοκομείο "Αλεξάνδρα", γυρίσαμε στη Λήμνο και μετά πάλι στην Αθήνα, για να μείνουμε μόνιμα με τον αδερφό μου.

Δείτε ακόμη: Πετρούπολη: Ξεσπά ο αδερφός της 19χρονης: "Η άλλη μας αδελφή δεν μπορεί να κάνει παιδιά και αυτή σκότωσε 2"!

Την άνοιξη του 2017 τραβιόμουν με ένα παιδί που τον λένε Κώστα, είναι Έλληνας από κοινή παρέα. Ξέρω μόνο ότι έμενε στο περιστέρι. Μία φορά κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό. Μετά τον Κώστα γνώρισα τον Κυριάκο από τα Άνω Λιόσια και κάναμε σεξ, αλλά όλες τις φορές είχε χρησιμοποιήσει προφύλαξη. Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο με το σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυρεοειδή και τρώω κιόλας.

Μετά την Πρωτοχρονιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένιωθα να κινείται κάτι. Σκέφτηκα ότι είχα κάνει σεξ με τον Κώστα χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδερφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω..."

Από την Εφημερίδα Espresso.