Εξελίξεις στην υπόθεση της 19 χρονης με την κοκαΐνη! Ασκήθηκε ποινική δίωξη και στην Ελλάδα!

Δείτε αναλυτικά....

Εξελίξεις στην υπόθεση της 19 χρονης με την κοκαΐνη! Ασκήθηκε ποινική δίωξη και στην Ελλάδα!

Διώκεται και στην Ελλάδα σε βαθμό κακουργήματος το 19χρονο μοντέλο που είχε συλληφθεί πριν από μερικούς μήνες στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης. Το star.gr επικοινώνησε με τον νομικό παραστάτη της οικογενείας κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις.

Τι κατήγγειλαν οι γονείς τις στις ελληνικές αρχές ; Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Πετρούπολη: Η ανατριχιαστική απολογία της 19χρονης! Το ακούμπησε πάνω στο πλυντήριο και...

Οι γονείς έπειτα από προτροπή του δικηγόρου, κατήγγειλαν περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ακόμα και το παιδί τους, με σκοπό την ποινική δίωξη του για διακίνηση ναρκωτικής ουσίας, καθώς ο ελληνικός νόμος προβλέπει την τιμωρία για αδικήματα που διαπράχθηκαν από Έλληνες στο εξωτερικό.

Τι θέλει να πετύχει με αυτό η υπερασπιστική πλευρά της 19χρονης;
Η υπερασπιστική πλευρά της Ειρήνης πήρε αυτή την τολμηρή απόφαση, ώστε να υπάρχει ενεργή ποινική δίωξη και στην Ελλάδα. Και αυτό έγινε για μπορεί να ζητήσει ο κ. Σάκης Κεχαγιόγλου από τις δικαστικές αρχές του Χονγκ Κονγκ την έκδοση της στη χώρα μας.

Δείτε ακόμη: Έγκλημα Πετρούπολη: Το απολογητικό υπόμνημα της μητέρας της 19χρονης παιδοκτόνου!

Ο γνωστός ποινικολόγος θεωρεί πως η εντολέας του θα έχει πιο δίκαιη δίκη από την ελληνική δικαιοσύνη, λόγω του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού της και υποσχέθηκε στην ίδια και την οικογένεια της ότι θα κάνει τα πάντα για την φέρει πίσω. Η Ειρήνη έχει επικοινωνία μία φορά το μήνα με το δικηγόρο της. Όπως μας είπε ο ίδιος, το νεαρό μοντέλο είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ωστόσο προσπαθεί να παραμείνει ήρεμη.

Η δίκη της θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου στην Κίνα.

Πηγή: Star.gr/ Ρεπορτάζ: Θοδωρής Καραμάτσικος