Μεταμόρφωση: Η τρελή πορεία του ΙΧ που έπεσε στην στάση λεωφορείου!

Ένας νεκρός και 4 τραυματίες!

Μεταμόρφωση: Η τρελή πορεία του ΙΧ που έπεσε στην στάση λεωφορείου!

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση στοιχείων και πληροφοριών από την Τροχαία για το τραγικό δυστύχημα με το ΙΧ που έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119. Ο άτυχος 50χρονος περίμενε στη στάση του λεωφορείου μαζί με άλλους πολίτες όταν ξαφνικά το ΙΧ που οδηγούσε άνδρας αλβανικής καταγωγής έπεσε στη στάση παρασέρνοντας τον 50χρονο και έναν 78χρονο. Ο πρώτος έχασε τη ζωή του, ενώ ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Τραυματίες ήταν και ο οδηγός του ΙΧ καθώς και ο η 9 ετών κόρη του που επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης του ΙΧ στη στάση είναι το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκαν και οι δύο αερόσακοι του αυτοκινήτου (οδηγού, συνοδηγού), ενώ η στάση διαλύθηκε.

Δείτε ακόμη: Τραγωδία στη Μάνδρα: Αυτή είναι η γυναίκα που δολοφονήθηκε!

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ και το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων.

Δεν προκύπτει σύγκρουση με άλλο ΙΧ

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Δείτε ακόμη: "Το θύμα είxε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο ΙΧ και την κολόνα": Σοκαριστική μαρτυρία από την τραγωδία στην Μεταμόρφωση!

Όσον αφορά τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Μάνδρα: Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της νεκρής και ποδοσφαιρικός παράγοντας!

Το θύμα είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο ΙΧ και την κολόνα

«Ο οδηγός του ΙΧ ήταν αναίσθητος, ενώ το θύμα έμοιαζε να μην αναπνέει», ήταν τα πρώτα λόγια μίας γυναίκας που ήταν στο σημείο του τροχαίου στη Μεταμόρφωση.

Οπως είπε στους δημοσιογράφους έφτασε λίγα λεπτά μετά το συμβάν και τα πρώτα που αντίκρισε ήταν ο οδηγός του ΙΧ που ήταν αναίσθητος, με αίματα στο κεφάλι, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν το μικρό κοριτσάκι που έκλαιγε.
Παράλληλα πρόσθεσε και η ίδια είδε και έναν άνδρα, ο οποίος έχασε τελικά τη ζωή του, να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολόνα της στάσης του λεωφορείο και όπως είπε η γυναίκα φαινόταν ότι δεν ανέπνεε.