Θρίλερ στην Λαμία με τον θάνατο της μητέρας! Δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου!

Θρίλερ στην Λαμία με τον θάνατο της μητέρας! Δεν άνοιξε τυχαία την πόρτα του αυτοκινήτου!

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τον θάνατο 46χρονης γυναίκας, στην Λαμία - Το τραγικό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, 27.05.2018 κι όσο περνούν οι ώρες νέες πληροφορίες έρχονται στο "φως" -

Οι πρώτες αναφορές από τοπικά ΜΜΕ έλεγαν πως η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου ενός άνδρα και του ζήτησε να την μεταφέρει στο νοσοκομείο - Μετά από την κατάθεση του οδηγού, ωστόσο, προκύπτουν διαφορετικά δεδομένα - Πληροφορίες πως η 46χρονη έβγαζε αφρούς από το στόμα - Η άτυχη γυναίκα είχε δύο παιδιά - Κατά την διάρκεια της διαδρομής προς το νοσοκομείο, με το αυτοκίνητο του άνδρα, έχασε την ζωή της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έκτακτο! Βρέθηκε νεκρός 32χρονος γιατρός στην Θεσσαλονίκη! (Βίντεο)

Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Λαμία, με αφορμή τον θάνατο μιας 46χρονης γυναίκας τα ξημερώματα της Κυριακής, 27.05.2018.

Η ανατροπή στην υπόθεση
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 48χρονος οδηγός υποστήριξε αρχικά στους γιατρούς πως είχε σταματήσει στην πλατεία Λαού για φαγητό. Τότε, η 46χρονη τον παρακάλεσε να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Όπως διαπιστώθηκε όμως στη συνέχεια και από την επίσημη κατάθεση του 48χρονου στην αστυνομία, οι δυο του είχαν γνωρισθεί λίγη ώρα νωρίτερα με την γυναίκα. Μετά από ένα ποτό πήγαν παρέα για πρόχειρο φαγητό στην πλατεία Λαού.

Δείτε ακόμη: Πυρκαγιά σε κεντρικό κατάστημα του "Σκλαβενίτη": Έφυγαν άρον άρον οι πελάτες! (photos)

Εκεί η γυναίκα -σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του οδηγού – άρχισε ξαφνικά να μην αισθάνεται καλά και να βγάζει αφρούς από το στόμα. Τότε την έβαλε στο αυτοκίνητό του και την πήγε στα Επείγοντα, ενώ στο δρόμο η γυναίκα είχε χάσει ήδη τις αισθήσεις της.

Μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που έχασε την ζωή της στην Λαμία
Η άτυχη 46χρονη ήτανη μητέρα δύο παιδιών. Καταγόταν από χωριό του Δομοκού και έμενε στη Λαμία. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την αστυνομία, όπως και ο 48χρονος.

Από τις αρχές συνεχίζεται η έρευνα προκειμένου να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα. Παράλληλα, έχει παραγγελθεί η απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή. Κι αυτό προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής της 46χρονης.

Πηγή: lamiareport.gr