Λέρος: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της μητέρας που βίασε τα παιδιά της! «Ζει σε άλλο κόσμο...» (Βίντεο)

Προκαλούν αίσθηση για την υγεία της!

Λέρος: Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου της μητέρας που βίασε τα παιδιά της! «Ζει σε άλλο κόσμο...» (Βίντεο)

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν χθες το απόγευμα με ομόφωνη απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω και της τακτικής ανακρίτριας, οι γονείς από τη Λέρο που φέρονται ότι κακοποιούσαν τα παιδιά τους όμως σήμερα ήρθε στο φως μια νέα αποκάλυψη!


Εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση παιδιού, κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, για απλή συνέργεια κατ' εξακολούθηση στην πράξη αυτή, για ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά μόνας και κατά συναυτουργία, κατά συρροή, άπαξ και κατ' εξακολούθηση. Διαβάστε παρακάτω...

Κανένας δικηγόρος της Κω δεν δεχθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση των κατηγορουμένων και χρειάστηκε να διοριστούν συνήγοροι από τις δικαστικές αρχές Κω! Στην κατάθεσή της η 47χρονη μητέρα φέρεται ότι ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις που αυτή και ο σύζυγος της προέβησαν σε βάρος των παιδιών τους. Ο 52χρονος, αρνήθηκε το γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης κόρης του, υποστηρίζοντας ότι μόνο τη θώπευε και της αγόραζε εσώρουχα για να τη βλέπει να τα φοράει!

Δείτε ακόμη: Σοκ στο Βόλο: 50χρονος αποπλανούσε 11χρονη με χρήματα!

Ο ιατροδικαστής πήγε από τη Ρόδο στη Κω προκειμένου να εξετάσει τη 14χρονη κόρη και το μικρό γιο και μάλιστα η εξέταση τους έχει ήδη πραγματοποιηθεί!

«Η μητέρα είναι χαμηλού μορφωτικού και νοητικού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει βγάλει το δημοτικό. Πιστεύω ότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κακουργήματος» εξηγεί ο δικηγόρος και συμπληρώνει πως «ζει σε δικό της κόσμο»!

«Η μητέρα και ο πατέρας των άτυχων παιδιών δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως ο καθένας μας! Δεν πρέπει κανείς να σιωπά σε τέτοια περιστατικά σκληρής βίας» συμπλήρωσε αργότερα προκαλώντας ερωτηματικά για την υπόθεση! Μάλιστα ο 27χρονος γιος του ζευγαριού τόνισε ότι η μητέρα ήταν θύμα του άντρα της και δεν είναι ένοχη για την υπόθεση! Δείτε το σχετικό βίντεο: