Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 13χρονης στην Άμφισσα! Τα λεγόμενα του θείου που ανατρέπουν τα δεδομένα!

Τι είπε;

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 13χρονης στην Άμφισσα! Τα λεγόμενα του θείου που ανατρέπουν τα δεδομένα!

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας της 13χρονης στην Άμφισσα!

Το κορίτσι δολοφονήθηκε σε καταυλισμό Ρομά, ενώ ο θείος της κοπέλας, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται για ληστεία. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Ραγίζει καρδιές! Το μήνυμα του Δημήτρη Αποστόλου για τον Νίκο Σεργιανόπουλο!

«Πέρασε από τον δρόμο για να πάει στο χωριό του με 130 χλμ. Του κάναμε παρατήρηση και δεν είναι η πρώτη φορά, γιατί υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά στον καταυλισμό που παίζουν στον δρόμο. Τσακωθήκαμε, πιαστήκαμε στα χέρια και μας απείλησε ότι θα πάει στο χωριό και θα επιστρέψει να μας σκοτώσει», είπε στο Star ο θείος της κοπέλας.

Ενώ πρόσθεσε:

«Καθόμουν σε μια πέτρα και λίγο πιο δίπλα ήταν η ανιψιά μου. Τον είδα να πυροβολεί προς τα εδώ πάνω από τον δρόμο και τα σκάγια με βρήκαν στο πόδι. Ξαφνικά γύρισα και είδα το παιδί να έχει πέσει στο έδαφος μες στα αίματα»

Δείτε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα: Το δημόσιο άδειασμα της για τη σχέση με τον Οικονομόπουλο!

Από την άλλοι πλευρά, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει επιταχύνει ξανά κοντά στον καταυλισμό- ενώ δεν δέχτηκε τις παρατηρήσεις που του έκαναν.

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο: