Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία που συγκλονίζει το Πανελλήνιο! (video)

Το τελευταίο αντίο στην 13χρονη: Ραγδαίες εξελίξεις στην δολοφονία που συγκλονίζει το Πανελλήνιο! (video)

Την άμεση σύλληψη του δράστη για τον φόνο της 13χρονης Ρομά στην Άμφισσα ζήτησαν ομόφυλοί της από τον καταυλισμό όπου διέμενε. Η πόλη μοιάζει με καζάνι που βράζει, καθώς Ρομά έφτασαν από διάφορα σημεία της χώρας.

Η αστυνομία είχε πάρει δρακόντεια μέτρα γύρω από την πλατεία. Σήμερα στις 11, είναι προγραμματισμένη η κηδεία της μικρής, που έχασε τη ζωή της την ώρα που έπαιζε με τους φίλους της στον καταυλισμό, από αδέσποτη σφαίρα που έριξε ο 34χρονος άφαντος δράστης. Διαβάστε παρακάτω...

Έγινε η πρώτη σύλληψη
Συνελήφθη ένας 40χρονος Αλβανός για τη δολοφονία της 13χρονης, ο οποίος επέβαινε στο αγροτικό αυτοκίνητο μαζί με τον δολοφόνο του παιδιού, που έχει εξαφανιστεί.

Δείτε ακόμη: Άμφισσα: Φόβοι για βεντέτα μετά τον θάνατο της 13χρονης! Εξαγριωμένοι οι Ρομά! (Βίντεο)

Ο 40χρονος έδωσε στοιχεία τόσο για το πώς έγινε το περιστατικό και κατέληξαν να ρίχνουν με το όπλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο η 13χρονη, όσο και για το πού ίσως βρίσκεται ο 34χρονος δολοφόνος.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος δράστης εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία και αν και η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Δείτε ακόμη: Πέθανε η 77χρονη που βασάνισαν ληστές στα Εξάρχεια! Έσβηναν τσιγάρα στα γεννητικά της όργανα! (Βίντεο)

Η συγκέντρωση των πολιτών
Η συγκέντρωση των πολιτών που είχε ανακοινωθεί μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν πραγματοποιήθηκε - ενώ οι Ρομά αποχώρησαν από την κεντρική πλατεία της Άμφισσας απειλώντας «να πάρουν δηλαδή το νόμο στα χέρια τους για να συλλάβουν το δράστη».

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ερευνούν όλα τα σημεία για να συλλάβουν το δράστη, ωστόσο όμως σημειώνουν πως ο δράστης ξέρει πάρα πολύ καλά την περιοχή και τα βουνά που την περικλείουν, όπως και τα σημεία στα οποία θα μπορούσε να παραμείνει για λίγο διάστημα κρυμμένος, με αποτέλεσμα να είναι οι έρευνες άκαρπες.