Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου! «Δύο χρόνια μετά το θάνατο της, της μιλάω ακόμα...»

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της!

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου! «Δύο χρόνια μετά το θάνατο της, της μιλάω ακόμα...»

Σήμερα δυο ακριβώς χρόνια μετά τον θάνατο της Γεωργίας Αποστόλου, η απώλεια της είναι πιο έντονη από ποτέ, με την οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα να μην μπορούν να ξεπεράσουν το χαμό της!

Ο πατέρας της Νίκος Αποστόλου, όλο αυτό το διάστημα είναι απαρηγόρητος, και τα λόγια του για την αγαπημένη του κόρη, ακόμα ραγίζουν καρδιές! Διαβάστε παρακάτω....

«Πόνεσα και πονάω, αλλά για μένα δεν έχει φύγει. Δεν της άρεσε αυτός ο κόσμος, και πήγε στον δικό της. Ήταν ένα αγγελούδι, έκανε φτερά και έφυγε», δήλωσε πριν λίγο καιρό ο πατέρας της χωρίς να κρύβει τον πόνο του. Όσο περνά ο καιρός ο πόνος του μεγαλώνει με εκείνον να ψάχνει τρόπους για να επικοινωνήσει μαζί της.

«Εγώ επικοινωνώ μαζί της, σαν να είμαι ξύπνιος κι εκείνη να είναι ζωντανή, μου μιλάει και της μιλάω σαν να μην έχει φύγει, καταλάβατε; Πήγε στον δικό της κόσμο. Μου το έλεγε, δεν της άρεσε ο κόσμος αυτός. Να σκεφτείτε ότι ακόμη δεν ξέρω από τι έφυγε»

Δείτε ακόμη: Γέννησε η Ήβη Αδάμου! Σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Κουινέλης!

Όσος καιρός και αν περάσει ο κος Αποστόλου είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμά τη μνήμη της, αφού ήταν ό,τι σημαντικότερο είχε στη ζωή του. Μάλιστα είχε πάρει θέση σε όλα εκείνα που είχαν ακουστεί σχετικά με το ότι η κόρη του τους τελευταίους μήνες προτού φύγει από τη ζωή έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

«Μάνα μου, επειδή μ' αγαπούσε δεν μου έλεγε τίποτα. Μπορεί να είχε και από αυτό τον καρκίνο, δεν ξέρω. Ένα μήνα είχε χάσει τη φωνή της, και δεν έβγαζε κιχ. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πίστευε πολύ. Οικονομικά πέρναγε, αλλά εγώ τη βοηθούσα όσο μπορούσα, λες να μην ήξερα εγώ; Το ότι δεν ήταν στο σπίτι δεν σήμαινε τίποτα. Τη βοηθούσα κι εγώ στο ενοίκιο, γιατί τελευταία είχε σταματήσει από τη δουλειά», είχε δηλώσει ο κος Αποστόλου, όπως αναφέρει το περιοδικό Χάι.