Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Όλα δείχνουν πως...

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου: Όλα δείχνουν πως...

Την έκδοση στην Ελλάδα του μοντέλου, που κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ για μεταφορά κοκαΐνης, θα ζητήσει ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Είναι πολύ δύσκολο να είναι σε μία φυλακή, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι και την οικογένειά της» δηλώνει ο ποινικολόγος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Διαβάστε παρακάτω...

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μελισσαροπούλου είναι ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που μιλάνε μαζί της στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

Η συνομιλία τους κράτησε δέκα λεπτά. Υπάρχουν στιγμές που η Ειρήνη λυγίζει και ξεσπά σε κλάματα, ενώ επιμένει ότι δεν ήξερε πως ο σάκος της είχε μέσα ναρκωτικά.

Δείτε ακόμη: Βουτιά θανάτου για νεαρό ζευγάρι στη Κάρπαθο! Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους! (Βίντεο)

Όπως αποκαλύπτει, το μοντέλο του είπε χαρακτηριστικά: «Αν το ήξερα ότι είχε κοκαΐνη ο σάκος, δε θα δεχόμουν ποτέ να τον κουβαλήσω. Πατέρα αστυνομικό έχω. Νεαρή είμαι, ηλίθια δεν είμαι. Παρέλαβα τον σάκο άδειο για να βάλω τα ρούχα μου που είχα αγοράσει στο αεροδρόμιο».

Ο κ. Κεχαγιόγλου επισημαίνει πως ήδη η εισαγγελία εδώ δέχεται ότι υπάρχουν και άλλοι ενεχόμενοι και εμπλεκόμενοι. «Θα φανεί καθαρά ποιοι την ενέπλεξαν και ποιος είναι ο βαθμός ενοχής ή εμπλοκής τους», σημειώνει.

Καθημερινά εργάζεται μέσα στις γυναικείες φυλακές σιδερώνοντας

Η 20χρονη Ειρήνη κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ τους τελευταίους 7 μήνες.

Δείτε ακόμη: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης!

Καθημερινά εργάζεται μέσα στις γυναικείες φυλακές, σιδερώνοντας τα ρούχα των υπολοίπων κρατουμένων. Έχει τη δυνατότητα να γυμνάζεται.

Οι μόνοι που βλέπει είναι γενικός πρόξενος και ο καθολικός ιερέας Τζον Γουίδερσπουν.